• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rukometni "zmajevi": Sad nam je još gore!

Autor mondo.ba

Rukometni reprezentativci Bosne i Hercegovine Ivan Karačić i Nikola Prce su po povratku u Sarajevo istakli da još nisu preboljeli nesrećni poraz u Danskoj.

 Rukometni "zmajevi": Sad nam je još gore! Izvor: MONDO/Samir Cacan

"Zmajevi" su se porazom u Brondbiju (26:25) u posljednjem kolu kvalifikacija oprostili od Evropskog prvenstva 2016. godine u Poljskoj.

Karačić, srednji bek ekipe Dragana Markovića, zbog povrede nije mogao da pomogne saigračima. Po dolasku u Sarajevo bio je vidno neraspoložen.

"Nakon prespavane noći još nam je gore, razočarani smo i tužni, jer smo u četiri dana propustili dvije prilike da idemo na EP, ali i ponosni na ono kako smo odigrali, jer smo pokazali da možemo igrati sa svima, pa čak i sa Dancima. Imali smo sve u svojim rukama i napad za pobjedu, a i za remi, ali onda viša sila odluči da ne idemo u Poljsku. Nismo imali sreće ove kvalifikacije, sve utakmice smo odigrali tijesno, osim naše najlošije utakmice u Litvaniji, ali šta je tu je, idemo dalje. Svi su momci svijetla obraza izašli iz ovog svega, jer znamo da smo dali maksimum u svakom meču", rekao je Karačić, a prenijelo sarajevsko "Oslobođenje".

Kapiten "zmajeva" Nikola Prce takođe je bio vidno razočaran, naglasivši da su svi u ekipi neutješni nakon poraza.

"Razočarani smo, ali moramo ići dalje. Još smo vrući i ovo nije bila utakmica za 'vađenje', bili smo blizu, ali u par situacija nismo reagovali na pravi način. Imali smo nekih pehova, uradili smo što smo mogli, ali šta je tu je".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC