• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tri dana, dve pobede, set količnik 6:0!

Autor mondo.rs

Australijanci i drugi put rutinski pobeđeni u Srbiji - 3:0.

 Odbojkaši Srbije pobijedili Australiju Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Najbolji srpski odbojkaši mirno su ispunili ovonedeljne zadatke selektora Nikole Grbića. U subotu su i drugi put pobedili Australiju u tri dana maksimalnim rezultatom - 3:0, posle 79 minuta igre (25:23, 25:20, 25:20).

Još jednim trijumfom - četvrtim u ovosezonskoj Svetskoj ligi, naša selekcija je u hali Pionir, pred 4.100 gledalaca, u sva tri seta kontrolisala i igru i rezultat. Tako je duele sa slabijim rivalom iskoristila i za dodatno uigravanje za ono što predstoji - duele protiv Italije.

Najefikasniji u selekciji Srbije bio je Uroš Kovačević sa 14 poena, dva manje zabeležio je Saša Starović, a 11 je dodao Marko Ivović.

"Azuri" dolaze u Srbiju sledeće nedelje. Prva utakmica biće odigrana u petak, 26. juna od 20.00 časova u dvorani SPENS, a druga u nedelju, 28. juna, od 20.00 časova, u "Pioniru".

Posle okršaja sa Italijom, našu selekciju očekuju još dva meča protiv Australije, na gostujućem terenu, u poslednjoj takmičarskoj nedelji - 4. i 5. jula.

TABELA (prema propozicijama FIVB, plasman ekipa se utvrđuje najpre na osnovu broja pobeda, a potom na osnovu broja osvojenih bodova): Brazil 15 (5-2), Italija 13 (5-2), Srbija 14 (4-4), Australija 3 (1-7).

S obzirom na to da je sasvim realno da Brazil, kao domaćin sledeće faze, zauzme jedno od prva dva mesta, trebalo bi očekivati da, u tom slučaju, plasman iz naše grupe obezbede tri prvoplasirane selekcije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC