• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Efendić na golu Borca m:tel

Autor mondo.ba

Damir Efendić novi je golman Rukometnog kluba Borac m:tel

Doskorašnji čuvar mreže skopskog Metalurga i nekadašnji član sarajevske Bosne Damir Efendić potpisao je jednogodišnji ugovor sa banjalučkim klubom.

Šampion i osvajač Kupa Bosne i Hercegovine na kraju trofejne sezone ostao je bez dvojice golmana - Petra Jokanovića i Stanka Abadžića, pa je rukovodstvo "Velikana iz Gospodske" pravovremeno reagovalo dovođenjem odličnog čuvara mreže.

"Postigli smo dogovor sa Efendićem, koji je u karijeri branio veoma uspješno za Metalurg u Ligi šampiona. Doveden je u konsultacijama za stručnim štabom i siguran sam da će biti dobro rješenje za nas", rekao je direktor Borca m:tel Vladimir Branković, a prenio banjalučki "EuroBlic".

Efendić takođe nije krio oduševljenje dolaskom u najbolji klub u BiH.

"Banjaluka je sredina koja je poznata po kvalitetnim golmanima i zaista mi je čast što ću nositi dres Borca. To je škola za golmana poznata širom svijeta i nadam se da ću u Borcu ostaviti značajan trag", izjavio je novi čuvar mreže osvajača "duple krune".

Rukometaši crveno-plavih će predstojeće sezone igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv austrijske Alple, holandskog Elveruma i Limburga iz Norveške, ali neće konkurisati za organizaciju turnira.

"Nećemo konkurisati za domaćinstvo jer naš cilj nije plasman u Ligu šampiona. Rivali su ujednačenog kvaliteta i nema nekog izrazitog favorita. Borcu je ove sezone dovoljan nastup u Kupu IHF i taj nivo je pogodan za naš tim, a od naredne sezone ćemo pokušati da napravimo nešto i u Ligi šampiona", naglasio je Branković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC