• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP CEV: Svi jurišaju na trofej u Beogradu

Trener odbojkašica Skavolinija Anđelo Verćeze ocenio je da će na finalnom turniru Kupa CEV u Beogradu, svi učesnici jurišati na trofej.

 KUP CEV: Svi jurišaju na trofej u Beogradu Izvor: MONDO

Verćeze je na konferenciji za novinare naglasio da će "fajnal-for", na kome pored njegove ekipe učestvuju još ruski Samorodok, francuski Le Kane i domaćin Crvena zvezda, biti "istinski praznik ženske odbojke".

"Skavolini jeste prvi favorit takmičenja, ali sam u razgovoru sa našim igračicama skrenuo pažnju na činjenicu da svi rivali tokom sezone igraju na veoma visokom nivou", rekao je trener osvajača Kupa CEV 2006. godine.

Prvi stručnjak Samorodoka iz Habarovska Sergej Novikov, sa kojim se Skavolini sastaje u polufinalu, podsetio je da njegov tim igra utakmice u gradu na Dalekom istoku i da zbog velikog broja napornih putovanja nije u mogućnosti da ovog vikenda u Beogradu nastupi u kompletnom sastavu.

"Imamo obavezu prema našim navijačima, koji na svakoj utakmici pune dvoranu Platinum kapaciteta 5.000 mesta, da prikažemo dobru igru i borimo se za visok plasman", rekao je Novikov.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i trener francuskog Le Kanea, Mladen Kašić, napomenuo je da rukovodstvo njegovog kluba nije na početku sezone zacrtalo kao cilj plasman na finalni turnir Kupa CEV, ali da su iskusne internacionalke u timu sa Azurne obale zasluženo došle u Beograd.

Kašić, koji prvi put ove sezone predvodi neku žensku ekipu, izrazio je zadovoljstvo sto se Le Kane u polufinalu sastaje sa Crvenom zvezdom, ocenivši da je to "mlada i kvalitetna ekipa".

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Ratko Pavličević obećao je da će njegove izabranice "pružiti maksimum na parketu" i pozvao navijače da podrže mladi tim crveno belih.

U prvom polufinalnom meču, u subotu od 18 časova u dvorani "Pionir", sastaće se Crvena zvezda i Le Kane, dok je druga polufinalna utakmica između Skavolinija i Samorodoka na programu od 20,30 časova.

Finale je u nedelju od 20 časova.

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC