• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pogodila me je smrt oca, u klubu nije bilo dobro"

Autor mondo.rs

Vaterpolista Nikola Rađen koji je u maju pao na doping testu jer je nakon utakmice reprezentacije bio pozitivan na kokain priznaje da je podlegao pritisku i da sada snosi svu krivicu.




Srpski vaterpolista Nikola Rađen (30), koji je nedvano bio pozitivan na antidoping test, apelovao je na sve sportiste da ne ponove njegovu grešku i ne ugroze celu karijeru za jedan dan.

"Nije mi lako da pričam o tome, početkom godine me pogodila iznenadna smrt oca, u klubu nije išlo kako bi trebalo, što mi je kao srpskom igraču koji je navikao na pobede teško padalo. Stil života koji sam vodio i okruženje koje sam našao nisu bili pogodni za mene. To sto sam napravio nije rešenje, nije opravdanje, podlegao sam pritisku i snosim svu krivicu", rekao je Rađen obraćajući se učesnicima prvog Kongresa o prevenciji dopinga u sportu u beogradskom Domu omladine.

Nikola Rađen je i nedavno u pismu kojim se obratio javnosti otvoreno priznao da je svestan da je razočarao saigrače, trenere i ljubitelje vaterpola, ali da će se truditi da svoju grešku ispravi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC