• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Delfini" krajnjim naporom treći

Autor mondo.rs

Srpski vaterpolisti u "utešnom" finalu turnira u Nišu napravili preokret protiv Španije.

Reprezentacija Srbije zauzela je treće mesto na turniru "Niš 2015", koji je održan između trijumfa izabranika Dejana Savića na završnom turniru Svetske lige u Bergamu i odlaska na Svetsko prvenstvo u Kazanju, koje počinje 27. jula.

Nekompletni "delfini" su u subotu pre podne, nakon poraza od Grka na peterce, odmerili snage sa Španijom i pobedili rezultatom 10:9 (0:1, 1:3, 5:3, 4:2).

"Dva različita poluvremena. U prvom, Srbija bez igre, ideje, svežine. Dovoljno da Španci povedu 4:1 i najave iznenađenje. Posle velike pauze Srbija je zaigrala mnogo bolje, pre svega u napadu i sa igračem više", stoji u izveštaju na zvaničnom sajtu Vaterpolo saveza Srbije.

"Delfini" su do kraja treće četvrtine smanjili na 6:7, raspoloženi Ćuk prvo je dao divan gol za izjednačenje, pa asisistirao Mitroviću za vođstvo koje je Mandić 2:42 minuta pre kraja uvećao na 9:7.

Španci su se trgnuli, izjednačivši rezultat u poslednjem minutu, da bi Dušan Mandić 13 sekundi pre kraja pogodio mrežu "furije" i doneo nam treće mesto.

"Umorni smo. Nije lako vratiti se u bazen od 30 metara posle igranja u 25-metarskom bazenu, ali preživeli smo. Vrućina i topla voda takođe su nam bili protivnici. Osvežićemo se i nadam se dočekati Kazanj u željenoj formi", izjavio je Stefan Mitrović.

SRBIJA: G. Pijetlović, Mandić 2, Gocić, Ranđelović, Ćuk 2, Ubović, Nikić 2, Drašović, Rašović, Filipović 1, Subotić 1, S. Mitrović 2, B. Mitrović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC