• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rukometaši Borca u ponedjeljak počinju pripreme

Autor mondo.ba

Odmor za aktuelne rukometne šampione i osvajače Kupa BiH ističe u ponedjeljak, kada će startovati pripreme za novu sezonu.

 RK Borac m:tel u ponedjeljak počinju pripreme Izvor: MONDO/Goran Arbutina

RK Borac m:tel pripreme za novu sezonu počinje u ponedjeljak. I ove sezone Banjalučani će jurišati na domaće trofeje, prvenstvo i Kup BiH, koje su osvajali u tri prethodne sezone. Cilj je i što bolje izdanje u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a kao i svake sezone, što bolji plasman u regionalnoj SEHA ligi.

Uprava Borca neće pred tim postavljati nemoguće uslove u narednoj sezoni. S obzirom da je Banjaluka domaćin kvalifikacionog turnira za najelitnije evropsko klupsko takmičenje, želja je da se pred banjalučkom publikom pruži maksimum.

"Cilj kluba je stabilizacija. U ovoj godini ćemo raditi da povratimo i imidž kluba, koji je bio vezan za te negativne kontekste i da ne zadajemo ekipi neke ciljeve, koje ne može ostvariti, ali ćemo svugdje ići da pobijedimo. Što se tiče Lige šampiona odluka Upravnog odbora je da se turnir igra u Banjaluci. Želimo da pobijedimo i da se plasiramo u Ligu šampiona. Što se tiče SEHA lige, mislim da ove godine možemo napraviti rezultat bolji nego prošle", istakao je direktor crveno-plavih Vladimir Branković.

Rukometaši pripreme za novu sezonu počinju u ponedjeljak. Ekipu su napustili golmani Abadžić i Jokanović, zatim Đukić, Trivundža, Tešić i Hercegovac. Od novajlija tu su golmani Ivanišević i Efendić, te igrači Stanković i Milošević.

"Nama su potrebni još srednji bek i krilo s obzirom da je Đukić napustio ekipu", rekao je trener Igor Rađenović.

Dobra vijest za Borac je da će uz klub i naredne sezone biti Banjalučka pivara sa kojom je produžen ugovo o saradnji.

"Banjalučka pivara sa velikim zadovoljstvom nastavlja saradnju sa RK Borac m:tel. Klub i Banjalučka pivara spajaju isti ciljevi - stremljenje ka vrhu i ostvarenje vrhunskih rezultata predanim radom", poručila je PR ove banjalučke kompanije Milka Stanivuković.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC