• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ (kval): RK Borac potrebno 45 hiljada KM

Autor SRNA

Za održavanje kvalifikacionog turnira za rukometnu Ligu šampiona 5. i 6. septembra u Banjaluci potrebno je 45.000 KM, navodi se u finansijskom planu koji je danas usvojio Organizacioni odbor turnira.

 Za kvalifikacioni turnir Lige šampiona potrebno je 45000 KM Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

  Predsjednik Odbora i gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović rekao je da Rukometni klub "Borac" ima 32.000 KM, zbog čega komisija za finansije ima obavezu da u narednih desetak dana kompletira nedostajući dio sredstava i zatvori finansijsku konstrukciju.

On je dodao da u navedenih 45.000 KM ne ulaze sredstva koja su potrebna za sanaciju dijela banjalučke sportske dvorane "Borik" i opreme.

"Za održavanje kvalifikacionog tunira Lige šampiona biće neohodno izvesti neke radove na dvorani i procjenjujemo da je za to potrebno od 50.000 do 150.000 KM. Najveća stavka je postojeća rasvjeta koja mora biti dovedena na adekvatan nivo minimalnih uslova za odigravanje utakmica", rekao je Gavranović.

Domaćin turnira biće Rukometni klub Borac m:tel, čiji je direktor Vladimir Branković rekao da je odziv članova Organizacionog odbora znak da je klub na pravom putu i da je povratio povjerenje institucija i privrede Banjaluke i Republike Srpske.

"Borac je klub sa istorijom i tradicijom. Mislim da se nećemo osramotiti. Banjaluka ima šta pokazati navijačima i igračima, tako da se nadamo da će taj spektakl proći u najboljem redu", rekao je Branković.

Na sjednici je donesen program rada odbora, imenovani su timovi za pojedine sektore i dogovoreno je da se u roku od deset dana urade svi potrebni dokumenti u skladu sa propisima za održavanje takvog vida takmičenja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC