• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvoren 47. TV turnir šampiona u Doboju

Autor mondo.ba

Rukometni turnir šampiona u Doboju, po 47. put u istoriji zvanično je otvoren, a čast da to učini imao je ministar bezbjednosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić.

Mektić je na otvaranju izrazio zadovoljstvo što je ovaj turnir izrastao u najkvalitetniji i najcjenjeniji svjetski rukometni turnir.

Savjetnik ministra porodice, omladine i sporta Republike Srpske Tomislav Marić u ime Vlade čestitao je Dobojlijama što su uprkos teškoj ekonomskoj situaciji, uspjeli organizovati turnir i nastaviti njegovu veliku tradiciju.

Marić je podsjetio da je ovaj grad iznjedrio velika imena u svijetu rukometa.

Gradonačelnik Doboja Obren Petrović poželio je takmičarima sportsku sreću i izrazio zadovoljstvo što se, uprkos brojnim teškoćama, nastavlja kontinuitet dobojskog turnira.

Na predstojećem turniru će učestvovati sedam ekipa iz BiH, Srbije, Slovačke, Slovenije i Turske, te reprezentacija Saudijske Arabije.

To su u Grupi A: Tatran iz Slovačke, Izviđač iz Ljubuškog, Antalija iz Turske i domaćin Sloga Doboj, dok će u B grupi nastupiti Gorenje iz Slovenije, Vojvodina iz Srbije, reprezentacija Saudijske Arabije i banjalučki Borac m:tel.

Ove godine obilježava se 50 godina od održavanja prvog rukometnog turnira u Doboju, a ovaj turnir dio je manifestacije povodom obilježavanja 600 godina od prvog pisanog pomena grada Doboja.
Dobojski međunarodni rukometni TV turnir šampiona uvršten je u takmičarski kalendar Evropske rukometne federacije i Svjetske rukometne federacije.

Čast da otvore takmičarski dio turnira imaće domaća Sloga i slovački Tatran, koji je branilac trofeja.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC