• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović: Nisam igrala dobro

Ana Ivanović je pobedila u drugom kolu turnira u Indijan Velsu Raluku Olaru sa 2:1 , ali je izjavila da nije u potpunosti zadovoljna igrom.

 Ivanović: Nisam igrala dobro Izvor: MONDO

Posle lako dobijenog prvog seta, srpska teniserka je u petom gemu drugog seta napravila brejk i činilo se da će lako završiti posao, ali je tada dozvolila protivnici da se potpuno vrati u meč.

"Kada sam povela 3:2 u drugom setu trebalo je da nastavim u istom ritmu, ali sam odmah izgubila svoj servis, što me je potpuno izbacilo iz ritma. Nedopustivo dugo sam potom lutala da bih ponovo došla do svoje igre i time nisam zadovoljna", rekla je Ivanovićeva, koja je u Indijan velsu imenovana za prvog nosioca.

Meč je odigran po veoma jakom vetru, ali Ana kaže da to ne sme da bude opravdanje za pad u igri.

"Činjenica je da se nisam dobro kretala, a kada se igra po onakom vetru najvažniji je idealan rad nogu. Uvek morate da budete na lopti, što ja nisam radila. Tek kada sam izgubila set počela sam da igram onako kako je trebalo od početka - sa mnogo kretanja i veoma agresivno. Srećna sam što sam pobedila i dobila priliku da u narednom meču prikažem mnogo bolju igru", rekla je Ivanović.

Ivanović će u trećem kolu turnira, čiji je ukupni nagradni fond 2,1 milion dolara, igrati protiv 45. teniserke sveta Italijanke Tatjane Garbin. Taj meč trebalo bi da se odigra u ponedeljak uveče po našem vremenu.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC