• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bojinović u završnoj fazi pregovora sa Borcem

Autor mondo.ba

Legendarni srpski rukometaš Mladen Bojinović je u završnoj fazi pregovora sa banjalučkim Borcem m:tel.

 Bojinović u završnoj fazi pregovora sa Borcem  Izvor: MN PRESS

Direktor "Velikana iz Gospodske" Vladimir Branković potvrdio je "EuroBlicu" da traju pregovori sa popularnim Bakom, ali i dodao da ništa još nije konkretizovano.

"Nije tajna da pregovaramo sa Bojinovićem i da želimo da ga vidimo u našem klubu. Svakako i sa njegove strane postoji interes da zaigra u Borcu, međutim još su pregovori u toku i nikakav ugovor nije potpisan. Mi imamo budžetski okvir iz kojeg nismo u mogućnosti da izlazimo, tako da je još sve neizvjesno. Sve će biti poznato do početka kvalifikacionog turnira Lige šampiona", izjavio je Branković.

Podsjetimo, nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije, koji je u svojoj karijeri nastupao za Partizan, Barselonu, Pari sen Žermen, Monpelje, Ademar Leon i Bidasou bio bi veliko pojačanje za crveno-plave na turniru Lige šampiona u banjalučkom "Boriku", koji je na rasporedu 5. i 6. septembra.

Šampion i osvajač Kupa Bosne i Hercegovine će u polufinalu turnira LŠ odmjeriti snage sa austrijskom Alplom, dok se u drugom polufinalnom ogledu sastaju norveški Elverum i OCI Lajons iz Holandije.

Pobjednik turnira će se pridružiti Grupi D Lige šampiona u kojoj se nalazi pet klubova: Metlaurg, Skjern Handbold, HC Motor Zaporožje, Kadeten Šhafhauzen i HCM Baia Mare.

Druga i treća ekipa sa banjalučkog turnira igraće u kvalifikacijama za EHF kup. Trećeplasirani od trećeg kola, a četvrtoplasirani od drugog kola, gdje će odmjeriti snage sa boljim iz dvoboja između Dudelanža i Hasluma.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC