• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fetel: Da nemoguće učinimo mogućim

Autor mondo.rs

Vozač Ferarija pobedu u Singapuru smatra jednom od najboljih u karijeri.

  Vozač Ferarija Sebastijan Fetel rekao je da mu je pobeda u trci za Veliku nagradu Singapura možda jedna od najboljih u karijeri i da će se italijanska ekipa do kraja šampionata boriti za titulu.

"Možda možemo nemoguće da učinimo mogućim. Imamo male šanse, ali ćemo pokušati. Ovo je bila jedna od mojih najboljih trka i pobeda", rekao je Fetel posle trke.

Četvorostruki svetski šampion pobedio je četvrti put u karijeri u trci za Veliku nagradu Singapura i ostvario 42. pobedu ukupno, čime je pretekao legendarnog Ajrtona Senu.


"Bilo je prilično napeto na stazi, mnogo pritiska. Danijel Rikardo je dobro vozio i čuvao gume. Kada je ulazio 'sejfti kar' dolazili smo do daha, ali bilo je mnogo pritiska od drugih vozača. U drugom delu trke sam diktirao tempo, a onda i krugove", rekao je Fetel.

Vozač Red Bula Danijel Rikardo zauzeo je drugo mesto.

"Mislim da je Sebastijan malo eksperimentisao. Da prvi put 'sejfti kar' nije izašao na stazu, mislim da bismo bili vrlo blizu. Kada je drugi put izašlo bezbednosno vozilo on je izvukao pouku, vozio je sigurnije, a zatim je stekao prednost. Tempo je bio dobar, mislim da smo parirali Sebu", rekao je Rikardo.

Vozač Ferarija Kimi Raikonen rekao je da je iznenađen trećim mestom, posle problema koje je imao tokom vikenda.

"U petak je sve bilo u redu, ali sam se juče mučio iz nekog razloga. Iznenadio sam se što sam juče bio treći u kvalifikacijama. Takođe, danas sam se mučio, nisam imao šanse ništa da uradim protiv prve dvojice. Mogao sam da ih pratim na početku, ali onda su gume 'otišle'", rekao je Raikonen.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC