• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džiu-džicu balkanske i svjetske nade u Banjaluci

Autor mondo.ba

Džiu-džicu savez Republike Srpske od 25. do 27. septembra 2015. godine u sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci biće domaćin 12. Otvorenog balkanskog prvenstva i Svjetskog kupa za kategoriju "nade" (do 15 godina).

Banjaluka će predstojećeg vikenda biti centar džiu-džicu svijeta za mlade takmičare.

Džiu-džicu savez Republike Srpske od 25. do 27. septembra 2015. godine u sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci biće domaćin 12. Otvorenog balkanskog prvenstva i Svjetskog kupa za kategoriju "nade" (do 15 godina).

Dolazak na takmičenje potvrdilo je 640 učesnika, od čega 520 takmičara, iz 18 država (Austrija, Belgija, Bugarska, Crna Gora, Danska, Grčka, Hratska, Italija, Izrael, Kipar, Njemačka, Poljska, Rumunija, Rusija, Slovenija, Srbija, Ukrajina i Republika Srpska).

S obzirom na značaj takmičenja, dolazak su potvrdili i Panajotis Teodopulos, predsjednik Svjetske džiu-džicu federacije, Tomo Borisov, potpredsjednik Svjetske džiu-džicu federacije, Dario Kvenza, predsjednik Evropske džiu-džicu federacije i Anastasios Poulikidis, predsjednik Balkanske džiu-džicu federacije.

"Svečano otvaranje će biti održano u sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci, u petak 25. septembra 2015. godine u 13 časova, a na otvaranju očekujemo predstavnike Vlade Republike Srpske, Grada Banjaluke kao i druge zvanice i naše sportske prijatelje koji su nam pružali podršku u aktivnostima i do sada", navodi se u saopštenju Džiu-džicu saveza Republike Srpske.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Miljan

Jedno od ovogodisnjih takmicenja gde ce se reprezentativci Republike Srpske u dziju dzicu vestini pojaviti samostalno pod zastavom, imenom i himnom svoje zemlje... Bilo bi lepo da Banjalucani u sto vecem broju isprate ovo takmicenje...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC