• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK BORAC: Samo jako na jaki Zagreb

U taboru RK Borac ističu da se ne plaše sjajne forme PPD Zagreb i ističu da će to biti motiv za sve igrače da odigraju što bolje i poprave utisak iz prethodnih mečeva.

 RK Borac m:tel se ne plaši Zagreba Izvor: MONDO/Goran Arbutina
Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Rukometaši Borca u utorak nastavljaju takmičenje u SEHA ligi utakmicom protiv PPD Zagreb u okviru 6. kola.

Biće to veliki izazov za Borac jer je PPD Zagreb u sjajnoj formi, ima maksimalan učinak u SEHA ligi, ali pruža sjajne partije i u Ligi šampiona.

U Borcu m:tel, međutim, ističu d aće to biti dodatni motiv za njih.

"Pozivam navijače da nas podrže kao i na kvalifikacionom turniru za ligu šampiona. Uz njihovu podršku možemo obećati najbolju partiju u dosad odigranim utakmicama SEHA lige. Nadam se da ćemo proužiti ono što se od nas očekuje. Trener Dvoršek je kratko s nama, ali upoznati smo sa kvalitetom i igračkim kadrom Zagreba. Mislim da dosadašnji njihovi rezultati dosta govore o njima, postigli su već dobru formu na evropskom nivou, pobijedili su Pivovarnu Celje i Vesprem i još neke ekipe. To je pokazatelj da su u samom vrhu evropskog rukometa. Mi još tražimo tu neku željenu formu, mislim da je sutra prilika da igrači zaslužuju da nose dres Borca i da pokažemo kontinuitet partija svih 60 minuta sljedećeg susreta.Siguran sam da ćemo sztra uraditi sve da dođemo do željenog rezultata i prvih bodova u SEHA ligi“, poručio je srednji bek Borca Srđan Trivundža.

Na pitanje mogu li se očekivati i kakve promjene u igri Borca dolaskom novog trenera Borisa Dvoršeka on je odgovorio:

"Treba imati razumijevanja, odradili smo zajedno tek četiri treninga, a on je dao ekipi priliku da se pokaže i vjerujem da ima sliku kako igra Borca treba da izgleda. Ipak treba mu dati vremena. Pomjena jeste svakako, ali rukomet Borisa Dvoršeka ne odstupa od banjalučke škole rukometa, tu su i dobri rezultati hrvatskog rukometa i klubova a naš trener je izdanak te škole rukometa“, rekao je Trivundža.

Ulaznica 3 KM

Ulaznice za meč sa Zagrebom koštaju 3 KM, a mogu se kupiti na blagajni dvorane Borik. Za naredne utakmice Rk Borac m:tel ulaznice će se moći kupiti isključivo na kioscima "LAFKA",a na dan utakmice i u dvorani Borik

 I golman Damir Efendić smatra da je snaga protivnika motiv za Banjalučane.

"Zagreb je jako dobar protivnik, mlada i kvalitetna ekipa, mislim da su favoriti, ali to je prilika za nas da popravimo utisak iz prethodnih utakmica i nadam se ostvarimo dobar rezultat“, rekao je Efendić.

Direktor Borca m:tel Vladimir Branković rekao je da je što se tiče organizacije sve spremno za duel sa Zagrebom i da je sada sve na igračima.

"Nadam se da će Borik biti pun jer je Zagreb jako velika ekipa. Ovih dana radili smo i na organizaciji i omladinske škole i svega unutar kluba, Nebojša Golić tu je kao koordinator mlađih selekcija A Goran Malić je sada tim-menadžer i biće spona između ekipe i uprave kluba", rekao je Branković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC