• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO tiket: "Bomba" je Borac m:tel!

Autor mondo.ba

S obzirom da je gotovo cijela zemlja "poludjela" za kladionicama, a sve zbog želje da iznenadnim dobitkom pojača kućni budžet, sportska redakcija našeg portala je odlučila da pomogne čitaocima u namjeri da lakše zarade koju marku...

Za prvi tiket, svi novinari naše sportske redakcije su dostavili svoje prijedloge, ideje, sugestije i želje sa ukupnom kvotom od 58, a da li će biti uspješni saznaćemo po završecima fudbalskih, košarkaških i rukometnih utakmica u subotu uveče.

FUDBAL

Kvalifikacije za EURO 2016

Hrvatska - Bugarska 1 (1.30)

Hrvatska u meč sa Bugarskom ulazi sa imperativom pobjede, jer je tri boda dovode na korak od direktnog plasmana na Evropsko prvenstvo. Promjena selektora (Ante Čačić umjesto Nike Kovača) trebalo bi da da rezultate i razdrma "vatrene", a Bugarska svakako nije nesavladiv protivnik na "Maksimiru".

Bosna i Hercegovina - Vels 1 (1.85)

Bez obzira da li će i koliko igrati kapiten Edin Džeko, uvjereni smo u pobjedu "zmajeva" nad Velsom zbog činjenice da samo pobjedom BiH zadržava šanse da se plasira u baraž. Iako je BiH desetkovana povredama, Mehmed Baždarević je pripremio studioznu analizu Velšana i smatramo da će ko god bude u startnih 11 pronaći način da zaustavi Gereta Bejla i društvo. Uz pomoć, naravno, punog "Bilinog polja", koje je uvijek 12. igrač reprezentacije BiH.

Izrael - Kipar 0-2 (1.6)

Ovaj meč posebno je važan za selekciju BiH, kojoj bi najviše odgovoralo da bude "egal", ali Izrael je pod moranjem i naša očekivanja će da se igrati poprilično "tvrdo" što implicira mali broj golova. Dakle od 0-2.

KOŠARKA

ABA liga

Sutjeska - Metalac 1 (1.45)

Sutjeska je nakon dva uvodna poraza iznenadila Olimpiju u gostima i pokazala da u debitantskoj sezoni u košarkaškoj ABA ligi neće biti "topovska hrana". Poslije očekivanog neuspjeha u duelu sa Cedevitom, crnogorski tim sada ima lijepu priliku da slavi prvi trijumf pred domaćom publikom, s obzirom da u Nikšić stiže Metalac. Valjevčani su nakon uvodnog trijumfa protiv nikad slabijeg Partizana uvezali dva debakla i teško je očekivati da protiv Sutjeske mogu doći do pozitivnog rezultata.

Igokea - Partizan 1 (1.45)

Šampion Bosne i Hercegovine je poslije startnog poraza u Zagrebu od Cedevite zabilježio dvije pobjede u regionalnom takmičenju, a domaćin je Partizanu koji "nikad nije imao lošiju ekipu". Obzirom da je i statistika na strani "igosa" (3:2) u pobjedama u Laktašima, a i trener crno-bijelih Petar Božić je priznao da je Igokea favorit, očekujemo siguran trijumf Aleksandrovčana. Možda i sa hendikepom za hrabrije (+5.5 poena - kvota 1.85).

RUKOMET

Liga šampiona

Visla Plok - Kil 2 (2.05)
Odlična kvota za rukometnu Ligu šampiona jer je njemački predstavnik objektivno bolji rival od Poljaka i nalazi se u odličnoj formi sa tri vezane pobjede. Bez obzira što i Visla ima svoje adute i domaći teren, vjerujemo u izabranike Alfreda Gislasona.

Kup EHF

Haslum - Borac m:tel 2 (3.5)

Banjalučani nisu dobro krenuli u novoj sezoni SEHA lige, ali priliku da sve poprave imaju u prvom meču drugog kola Kupa EHF u norveškom Haslumu. Trener Borca Boris Dvoršek uvjeren je da njegov tim može trijumfalno da se vrati u Banjaluku. Mi takođe vjerujemo u iznenađenje, a kvota je više nego privlačna - čak 3.5!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC