• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Marković ostaje selektor BiH!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Aktuelni kormilar rukometaša Bosne i Hercegovine Dragan Marković odlučio je da će ostati na klupi "zmajeva" do 20. januara 2016. godine!

 Dragan Marković ostaje selektor BiH Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

  Izvršni odbor Rukometog saveza BiH raspravljao je o selektoru Markoviću i odlučio da pruži priliku nekadašnjem strategu Borca m:tel da nastavi s radom pod istim uslovima koje je imao u prethodnom ugovoru.

Popularni Marka je potom istakao da će prije izjašnjavanja tražiti određena pojašnjenja o uslovima, da bi u ponedjeljak potvrdio za naš portal da je donio "pozitivnu" odluku.

"Potvrdio sam Savezu da ću ostati selektor", glasila je Markovićeva poruka.

Dakle, najuspješniji selektor u istoriji BiH, koji je odveo "zmajeve" na Mundijal u Katar nastaviće s radom i u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2017. godine u Francuskoj.

Pokušali smo da pozovemo i generalnog sekretara RS BiH Smaju Karačića za dodatne informacije, ali se nije javljao na mobilni telefon.

Jasno je da će po isteku ugovora, Savez raspisati konkurs za novog selektora, na koji će pravo prijave imati i aktuelni šef struke.

BiH će igrati u Grupi 1 sa selekcijama Slovačke, Kosova i Litvanije, a sve tri domaće utakmice biće odigrane u tuzlanskoj dvorani "Mejdan".

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vultures

Cuj on odlucio, pa njega niko i nece, da ima svoje JA poslije ovog svega sto se desavalo trebao je sam da napusti medjutim pare su mu jako bitne. Pitajte njega koliko je oprostio RK Borac a predstavljao se kao veliki Borcevac. Ovaj covjek ne zasluzuje da se o njemu pise nista u Banjaluci

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC