• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Reagovanja na žreb iz Hrvatske

Mladost i Jug su zadovoljni što su izbegli Pro Reko, a od meča protiv Partizana, u Zagrebu očekuju da ih ime protivnika dodatno motiviše.

 VATERPOLO: Reagovanja na žreb iz Hrvatske  Izvor: MONDO

Direktor Mladosti Perica Bukić izjavio je da očekuje da će ime Vaterpolo kluba Partizan dodatno motivisati igrače zagrebačkog kluba i da će Mladost u dvomeču četvrtfinala Evrolige "biti prava".

"Opciju kojoj smo težili, a to je izvući Primorac, izgubili smo u subotu jer smo se porazom u utakmici sa Jadranom iz Herceg Novog plasirali na drugu poziciju. Sad nam je bila želja da izbegnemo Pro Reko, u čemu smo uspeli, a Partizan i Vašaš su dve podjednake ekipe, ali nadam se da će nas Partizan dodatno motivirati. Na tim utakmicama očekujem pravu Mladost. Partizan je izvrsna ekipa koja već tri sezone ima kontinuitet igara što su pokazali i ove godine pobedama nad Posilipom i Brešom"
, rekao je Bukić.

Direktor Mladosti ističe da će organizacija utakmice svakako biti zahtevna zbog trenutne političke situacije, ali je dodao i da "ne očekuje incidente".

Sportski direktor Juga Goran Sukno zadovoljan je žrebom u Rimu koji je Dubrovčanima dodelio Olimpijakos. "Želeli smo da izbegnemo Pro Reko. Možda je otežavajuća okolnost što prvu utakmicu igramo kod kuće. Olimpijakos je jedna odlična ekipa sa mnogo dobrih pojedinaca, ali smatram da pravim pristupom možemo na Fajnal for", rekao je Sukno.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC