• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nema ih!

Autor mondo.rs

Srbija će na Svetsko prvenstvo rukometašica u Danskoj bez kvarteta najboljih

 Srbija bez kvarteta najboljih na SP za rukometašice Izvor: MN PRESS

Sanja Damnjanović i Andrea Lekić
Izvor: MN PRESS

Andrea Lekić, Sanja Damnjanović, Katarina Tomašević i Dragana Cvijić rekle su da neće igrati za rukometnu reprezentaciju Srbije dok je selektor Saša Bošković i ostale su pri tom stavu.

Nada koja je tinjala da će možda ipak promeniti odluku i da će doći do nekog kompromisa uoči objavljivanja šireg spiska igračica za Svetsko prvenstvo u Danskoj i definitivno je iščezla, pošto na listi od 28 rukometašica nema njihovih imena.

Na spisku su Jovana Risović (Radnički Kragujevac), Ana Kačarević (Izvor BBA), Nina Kolundžić (Sloga Petrovac na Mlavi), Jelena Živković (Krajova, Rumunija), Sanja Radosavljević (Radnički Krahujevac), Timea Rabata (Izvor BBA), Milica Rančić (Minakva), Sanja Rajović (Izvor BBA), Marija Petrović (Izvor BBA), Jelena Agbaba (Kikinda), Katarina Krpež Šlezak (Erd, Mađarska), Tamara Žarković (Izvor BBA), Željka Nikolić (Rinkoping, Danska), Maja Luković (Krim, Slovenija), Jovana Stoiljković (Nant, Francuska), Biljana Bandelije (Fehervar, Mađarska), Jelena Trifunović (Trabzon, Turska), Ivana Filipović (Sen Aman, Francuska), Marija Obradović (Krim, Slovenija), Jovana Kovačević (Budućnost, Crna Gora), Katarina Liščević (Vac, Mađarska), Dijana Radojević (Jagodina), Tamara Georgijev (Ardesen, Turska), Ivana Prijović (Radnički Kragujevac), Jelena Živković (Krajova, Rumunija), Anđela Janjušević (Radnički Kragujevac), Dijana Števin (Dižon, Francuska) i Marina Dmitrović (Ploešti, Rumunija).

Svetsko prvenstvo na programu je od 5. do 22. decembra, a Srbija će igrati u grupi A, u Herningu, sa selekcijama Mađarske, Crne Gore, Japana, Tunisa i domaćina Danske.

Ekipa koja trijumfuje na SP direktno će izboriti plasman na Olimpijske igre u Riju, a šest reprezentacija koje zauzmu od 2. do 7. mesta na šampionatu obezbediće nastup na kvalifikacionim turnirima za OI.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC