• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK Borac m:tel: Zrelo za prvu pobjedu!

Autor mondo.ba

U Rukometnom klubu Borac m:tel uvjereni da će u subotu (20 h) protiv makedonske Strumice upisati prvi trijumf u ovogodišnjoj SEHA ligi.

 RK Borac očekuje prvi trijumf u SEHA ligi Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

U subotu u dvorani "Borik", Banjalučani dočekuju Strumicu u derbiju začelja ovogodišnje SEHA lige.
Ekipa Borisa Dvoršeka, koja je na početku sezonu bila nadomak pobjede u Makedoniji (30:30) je sada favorit pred svojim navijačima u desetom meču regionalnog takmičenja.

"Iskoristili smo posljednjih 15 dana da se odmorimo od mečeva u oktobru, koji su ponajviše zbog putovanja bili zaista naporni, nakon toga smo se obnovili i podigli kapacitete koliko smo mogli. Igrači su odradili sve što smo zacrtali, radili smo i na taktici, na podizanju naše igre u odbrani i napadu i mislim da ćemo sutra izgledati jako dobro. Cilj je da pobijedimo Strumicu, koju poštujemo i svaki meč u SEHA ligi je kvalitetan i težak. Makedonci će biti zahtijevan rival, ali smo favoriti i vjerujem da će ovo biti prva pobjeda Borca u SEHA ligi", izjavio je zagrebački trener s klupe Banjalučana.

Prema njegovim riječima, dosta je vremena "Velikan iz Gospodske" bio posljednji na tabeli SEHA lige pošto Strumica ima jedan bod više nakon što je osim Borca m:tel uknjižili remi i sa novosadskom Vojvodinom (25:25).

"Tražim od igrača želju za pobjedom i da se napokon pomaknemo sa posljednjeg mjesta i krenemo prema sredini tabele. Oktobar je bio mjesec poraza, ali novembar bi trebao da bude mjesec pobjeda. Spremni smo bez ikakve dileme".

Na ruku crveno-plavih rukometaša ide i zdravstveni bilten.

"Nikola Milošević je iskrenuo zglob, ali biće spreman, Mirko Mikić ima konstatan problem s koljenom i leđima, pa je kod njega jedini lijek doziranje treninga, ali i on će biti na raspolaganju za utakmicu. Ostali su zdravi i spremni, atmosfera je jako dobra i očekujem ne samo pobjedu već i jako dobru igru", naglasio je Dvoršek.

Mišljenje trenera Dvoršeka dijeli i rukometaš Borca m:tel Đorđe Ćelić.

"Sigurno će biti teška utakmica jer je Strumica kvalitetna ekipa. U septembru u Makedoniji smo ispustili pobjedu u posljednjim trenucima, ali sad smo imali vremena da se spremimo, dobro smo trenirali i motivisani smo da ostvarimo prvi trijumf u SEHA ligi. Najbitnije je da odigramo čvrstu odbranu jer će nam se otvoriti prilika za lake golove iz kontri i polukontri. Samim tim ćemo olakšati sebi da dođemo do prve pobjede", podvukao je as Banjalučana.

Utakmica između Borca m:tel i Strumice igra se u subotu s početkom u 20 časova, a ulaznice po cijeni od tri konvertibilne marke, mogu se kupiti na kioscima "Lafka" ili na blagajni sportske dvorane “Borik” na dan utakmice.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC