• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Realan strah! Britanci odložili put na finale DK!

Autor mondo.rs

Teniska reprezentacija Velike Britanije nije otputovala u Belgiju na finale Dejvis kupa zbog ozbiljnih pretnji terorističkim napadima

Da li će veliko finale Dejvis kupa između Belgije i Velike Britanije uopšte biti odigrano? To pitanje je trenutno bez odgovora, ali postoje realni izgledi da bude odloženo.

Finale Dejvis kupa između Velike Britanije i Belgije trebalo bi da se igra od 27. do 29. novembra u Gentu, koji je od Brisela udaljen oko 50 kilometara.

Trebalo je da Britanci danas krenu put Belgije, ali je put odložen. Takva odluka doneta je zbog straha za bezbednost delegacije i tima, budući da je u subotu uvedeno vandredno stanje, nivo uzbune u Briselu podignut je na najviši, četvrti nivo, zbog ozbiljne i neposredne pretnje terorističkim napadima.

U glavnom gradu Belgije zatvoren je metro, a građani su upozoreni da izbegavaju mesta na kojima ima mnogo ljudi.

Prema navodima tamošnjih medija belgijska policija traga za Salahom Abdeslamanom, glavnim organizatorom napada u Parizu, za kojeg se veruje da je u Briselu, ali i još najmanje desetoricom terorista koji prete da će počiniti krvoprolića slična onima u francuskoj prestonici.

Međunarodna teniska federacija saopštila je da je odluka o tome da Britanci odlože put donesena zbog ozbiljnih pretnji terorista, i opasnosti po bezbednost učesnika finala Dejvis kupa.

Mediji u Britaniji prenose da bi njihova selekcija, predvođena Endijem Marejom, put Belgije mogla već u ponedeljak, ali će i ta odluka zavisiti od stava belgijske vlade koja bi do večeras trebalo da razmotri bezbednosnu situaciju u zemlji.

Za sada ne postoje najave da će finale biti odloženo.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC