• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novakov rođendanski poklon za Bekera!

Autor mondo.rs

Neverovatna godina je iza Novaka Đokovića. Novi, 11 trofej u ovoj sezoni posvetio je svom treneru Borisu Bekeru. Rođendanski poklon!

Savršena godina!

To je najbolji opis sezone Novaka Đokovića koja je novom titulu u finalu Završnog mastersa i zvanično okončana, ali tek sledi period za svođenje utisaka.

Iako ga je Rodžer Federer savladao u takmičenju po grupama, Novak Đoković se domogao finala i "održao lekciju" Švajcarcu i odigrao meč koji je od početka do kraja kontrolisao i na kraju slavio u dva seta i ponovo izjednačio rekord u međusobnim duelima sa Federerom (22:22).

Osvojio je ove godine Australijan Open, Indijan Vels, Majami, Monte Karlo, Rim, Vimbldon, US Open, Kina Open, Šangaj, Pariz i na kraju London. Čitava planeta!

Posle nove pobede i ukupno 11 trofeja koji je "skupio" u ovoj sezoni pre svega zahvalio se Rodžeru Federeru na neverovatnoj partiji, a onda i svom timu koji je bio uz njega.

"Kada sanjate da postanete teniser, sanjate i da osvajate ovakve turnire. Hvala svima koji su bili uz mene tokom ove sjajne godine, ne bih uspeo bez mog tima", rekao je Đoković po završetku meča.

Kako će provesti odmor i da li će ga uopšte biti?

"Sad samo mislim na nekoliko nedelja odmora, da budem sa svojom porodicom, suprugom, sinom, da malo ostanem van tenisa i napunim baterije za narednu sezonu", kazao je Novak.

A onda uputio i čestitku svom treneru...

"Srećan rođendan Borise!", rekao je Novak držeći trofej "Vorld Tur Finala" koji je posvetio svom treneru Borisu Bekeru koji je danas napunio 48 godina.

Mnogi su na početku samo želeli da vide da li će Rodžer Federer ponovo sesti na Đokovićevu stolicu i zanemarili sjajan tenis koji smo gledali u toku nedelje. Na kraju, kao pravi sportsmen, Švajcarac je čestitao Novaku Đokoviću na novoj tituli i sjajnoj godini za njega, a potom i direktorima svih takmičenja, svom timu, supruzi...

"Ova nedelja je bila odlična. I ne samo to, imao sam i sjajnu godinu. Novak je potpuno zaslužio pobedu danas, tako da mu čestitam na neverovatnoj godini za njega. Sezona je bila duga i teška i zahvaljujem se mom timu koji mi je pomogao na tom putu", rekao je Federer.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC