• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stefan Janković bez komentara

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Rukometaš banjalučkog Borca Stefan Janković nije želio da daje nikakve izjave za medije nakon što ga je trener Boris Dvoršek optužio da je uz Davorina Vujovića glavni krivac za poraz od OCI Lajonsa.

 Stefan Janković bez komentara na prozivke trenera Borisa Dvoršeka Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Banjalučani su poraženi u dvorani "Borik" od holandske ekipe u okviru trećeg kola Kupa EHF i očekuje ih težak zadatak u revanšu u Holandiji za plasman u grupnu fazu drugog po jačini evropskog takmičenja.

Nakon poraza, Zagrepčanin sa klupe Borca m:tel Boris Dvoršek osuo je "drvlje i kamenje" na svoje igrače, prvenstveno Stefana Jankovića i Davorina Vujovića.

"Ne možeš dobiti utakmicu kada imaš limitiranog Stefana Jankovića na srednjem vanjskom, koji ne zna gdje mu je glava. Imali smo dva razlike i dva igrača manje i jednu sekundu do povratka jednog igrača, a on šutira. To vanjski spoljni mora da vidi. Imamo Vujovića, koji spava u odbrani. To su dva igrača, koji ne znaju napasti, nemaju onaj 'klik', kad je najteže da reaguju. Kad (Srđan) Trivundža na igra to je muka, nema ko da ga mijenja", rekao je Dvoršek i u dahu nastavio:

"Oni su dva igrača bez karaktera, da ne kažem bez 'mu.a'. Tako se ne igra rukomet. Mi smo tu limitirani. Moramo dovesti druge igrače, ključ leži u tome", izuzetno ljut je bio Zagrepčanin.

Da li je potez trenera Dvoršeka bio opravdan i da li se s takvim "teškim" izjavama trebalo izići u javnost ili je to trebala da bude "priča" za svlačionicu, posebno jer predstoji još 60 minuta borbe u Holandiji, pitanja su koja je MONDO želio da postavi direktno "prozvanim" rukometašima uz naravno, i pitanja da li su se strasti smirile i kako napreduju pripreme za revanš.

Međutim, Vujovićev telefon bio je isključen, a Janković nije odgovarao na pozive, pa smo poslali Stefanu poruku s pitanjem: "Da li bi se mogli čuti za izjavu našem portalu?".

Uslijedio je sljedeći odgovor srednjeg beka Borca m:tel.

"Ne bih sada davao izjave, hvala".

Dakle, do konferencije za štampu, koja je zakazana u četvrtak u 11 časova, nećemo saznati šta se događalo u svlačionici Borca nakon poraza od Lajonsa.

Naravno, ništa još nije izgubljeno posebno ako crveno-plavi u Holandiji u subotu s početkom u 19.30 časova budu veći "lavovi" od domaćina.

A mi iskreno vjerujemo da hoće!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC