• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bošković: Hteli Švedsku, ali pariraćemo Holandiji

Autor mondo.rs

Selektor rukometašica Srbije ističe da će njegove izabranice pronaći rešenje za dobrog rivala u osmini finala Svetskog prvenstva

Saša Bošković nije želeo Holandiju za protivnika u osmini finala Svetskog prvenstva, ali je dodao da veruje da njegova ekipa može da parira toj selekciji.

"Dobili smo Holandiju, viš bih voleo da je Švedska, ali šta da radimo, spremićemo se i za njih. Prošli smo prvi zadatak, sad idemo na drugi. Na korak smo od sna, da ostvarimo kvalifikacije za Rio, pa ćemo videti za dalje. Holandija ima jako dobre igračice, sve te devojke igraju u evropskim klubovima, u Ligi šampiona, a dve su u Đeru. Mislim da možemo da im pariramo, dosta trče, brze su, ali se nadam da imamo rešenje", rekao je Saša Bošković.

Srbija je u poslednjem kolu A grupe ubedljivo savladala Tunis (43:21) i kao četvrtoplasirana izborila plasman u osminu finala.

Katarina Krpež ističe da Srbiju očekuje težak zadatak u drugoj fazi takmičenja, ali da je spremna da odigra na najvišem nivou.

"Holandija je odličan tim, igraju brzo, imaju dobru odbranu, odličan kontranapad. Biće veoma teško, ali na nama je da se dobro pripremimo i da se koncentrišemo na našu igru. Ako budemo igrale kao do sada i da ispravimo neke greške, sa malo vise koncentracije, verujem da će rezultat biti dobar po nas", poručila je srpska reprezentativka.

Utakmica osmine finala Svetskog prvenstva Srbija - Holandija igra se u nedelju od 20.45 sati u Nestvedu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC