• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kluft: Neću se takmičiti u sedmoboju na OI

Aktuelna olimpijska šampionka u sedmoboju Karolina Kluft neće se takmičiti u toj disciplini na Olimpijskim igrama u Pekingu.

 Kluft: Neću se takmičiti u sedmoboju na OI Izvor: MONDO

Šveđanka je za list "Svenska Dagbladet" izjavila da nije motivisana za takmičenje u sedmoboju, već da će se okušati u disciplinama skok u dalj i troskok.

Kluftova je rekla i da je "razmišljala o tome, tražila pozitivne i negativne stvari i da je sledila svoje srce".

Karolina Kluft je prethodnih godina najuspešnija sedmobojka, tri puta je bila svetska šampionka, dva puta evropska, bila je svetski šampion i na dvoranskom prvenstvu, ali u oktobru je izjavila da ražmišlja da ubuduće samo nastupa u disciplini skok u dalj.

Rekla je da je ove nedelje donela konačnu odluku i da je uzbuđena jer će se takmičiti u skoku u dalj i u troskoku, "iako mozda neće biti kandidat za medalje".

"Moraš živeti svoj život. Za 10 godina više bih žalila ako ne bih sledila filozifiju u koju verujem, nego zbog neosvojenih medalja", dodala je.

Kluftova je u desetoboju nepobeđena od 2001. godine, a njenih 7.032 bodova osvojenih na prošlogodišnjem svetskom prvenstvu u Osaki, je drugi najbolji rezultat u toj disciplini. Bolji rezultat ima samo Amerikanka Džeki Džojner Kersi, postignut na Olimpijskim igrama 1988. godine.

"Kada sam, prošle jeseni pobedila na Svetskom prvenstvu u Japanu, nisam uživala, misila sam dobro je, gotovo je, umesto da sam sam se radocvala toj medalji", navela je Kluftova.

(agencije, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC