• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Dumenčić do kraja sezone u Borcu m:tel

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Hrvatski rukometaš Ivan Dumenčić prvo je pojačanje Rukometnog kluba Borac m:tel.

  Desni bek, koji je reprezentativac Hrvatske u rukometu na pijesku, pojaviće se na prozivci "Velikana iz Gospodske" zakazanoj za 11. januar 2016. godine i potpisati petomjesečni ugovor.

Ovo je za naš portal potvrdio direktor banjalučkog kluba Vladimir Branković.

"S Dumenčićem je dogovorena saradnja do kraja sezone odnosno pet mjeseci s opcijom produženja ugovora. To će zavisiti od rezultata i njegovih igara u crveno-plavom dresu, ali i od samog uklapanja u ekipu i sredinu kakva je Banjaluka", izjavio je direktor Borca m:tel.

Obradović u SEHA timu decembra

Nakon što se golman Banjalučana Tibor Ivanišević našao u najboljoj sedmorci SEHA lige za novembar, Branislavu Obradoviću je ta čast pripala u decembru. Sedmorica najboljih posljednjeg mjeseca ove godine su: golman Martin Juzbašić (Nekse), lijevo krilo Dejan Manaskov (Vardar), desno krilo Gašper Marguč (Vesprem), pivot Mijajlo Marsenić (Vardar), lijevi bek Ivan Slišković (Vesprem), desni bek Branislav Obradović (Borac m:tel) i srednji bek Luka Cindrić (Vardar). Najbolji trener u decembru je strateg Vesprema Havijer Sabate.

Dumenčić je u karijeri branio boje Sesveta i zagrebačke Dubrave, a ovog ljeta je bio vrlo blizu odlaska u Katar, ali se ipak odlučio na transfer u grad na Vrbasu, gdje je šef stručnog štaba Borca m:tel njegov sugrađanin iz Zagreba, Boris Dvoršek.

Osvajač je zlatnih medalja na četiri uzastopna Evropska prvenstva u rukometu na pijesku - 2009. godine u Norveškoj, 2011. u Hrvatskoj, 2013. u Danskoj i ove godine u Španiji.

Banjalučane u nastavku sezone očekuje borba za što bolji plasman u SEHA ligi, kao i bitka za odbranu "duple krune" u Bosni i Hercegovini.

Poslije 14 odigranih mečeva, crveno-plavi su sakupili 10 bodova i nalaze se na osmom mjestu na tabeli regionalnog takmičenja.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

bez imena

e ovaj nam je bas trebao

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC