• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajevi" stigli na Kosovo

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Rukometaši Bosne i Hercegovine doputovali su u Đakovicu, gdje će u srijedu odigrati prvi meč sa selekcijom Kosova u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2017. godine u Francuskoj.

Nakon poraza u prijateljskom meču sa Crnom Gorom u Baru (26:30), izabranici Dragana Markovića doputovali su u utorak u Đakovicu.

Kasnije večeras će odraditi i jedini trening pred susret za debitantom u kvalifikacijama za međunarodna takmičenja.

"Snijeg na putu malo nam je otežao dolazak u Đakovicu, ali smo stigli i sve je u najboljem redu. Dočekani smo super od strane domaćina, a očekujemo i odličnu, korektnu atmosferu na tribinama tokom sutrašnjeg duela", istakao je Mirza Muzurović, direktor rukometne reprezentacije BiH, dodavši:

Direktan TV prenos

Susret Kosovo - BiH igra se sutra u Đakovici, pokraj Peći, sa početkom u 19:15 sati (direktan prenos na BHT za područje BiH). Istog dana u Grupi 1 sastaju se i Litvanija - Slovačka.

"Malo nas je poremetila povreda Harisa Begića. Vidjećemo po povratku u BiH da li će biti u stanju opet se priključiti ekipi u nastavku kvalifikacija. Atmosfera među našim igračima je odlična i svi smo uvjereni u trijumf ovdje na Kosovu. Dakle, ne krijemo, očekujemo pobjedu, favoriti smo za prvo mjesto u grupi i plasman u baraž za Mundijal, što želimo potvrditi u svakoj utakmici na terenu".

Poslije dva odigrana kola Litvanija i BiH prve su na tabeli grupe sa po tri, slijedi Slovačka sa dva, dok je Kosovo bez bodova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC