• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udovičić: Bez euforije, molim

Vaterpolo klub Partizan obećava spektakl u prvom četvrtfinalnom duelu Evrolige, a trener Dejan Udovičić poručuje da njegov tim zanima samo pobeda.

 Udovičić: Bez euforije, molim Izvor: MONDO

"Zanima nas samo pobeda i ne želim da ulazim u poriču o razlici sa koliko golova ćemo dobiti duel. I ranije sam govorio da je Partizan takva ekipa koja može da pobedi svakoga u bilo kom bazenu. Naravno mi veoma poštujermo Mladost, sa kojom imamo izuzetne prijateljske odnose", rekao je Udovičić na konfreneciji za novinare.

Udovičić je apelovao na celokupnu javnost da se ne stvara euforija i atmosfera kao da je sve gotovo i da će Partizan sigurno igrati na "fajnal-foru".

"Među osam u Evropi nema lakih protivnika. Dobili smo najtežeg rivala i tako gledamo na ovaj žreb. Poznato je da Jug i Mladost čine reprezentaciju Hrvatske (koja je svetski prvak)", rekao je Udovičić.

Andrija Prlainović se oporavlja i jedini problem za Udovičića sada predstavlja povreda Duška Pijetlovića.

Utakmica Partizana i zagrebačkog kluba svakako ima i još jednu dimenziju, u ovom trenutku neželjenu, zbog nestabilne političke situacije u regionu, ali i zbog najave da će Hrvatska proglasiti nezavisnost Kosova.

Direktor Partizana Darko Udovičić stoga poručuje da crno-beli na ovaj meč gledaju samo kao sportski duel i nikako drugačije.

Udovičić kaže da klub sprema ambijent koji do sada nije viđen u Beogradu, a na Banjici će biti postavljene tribine na sve četiri strane, pa će kapacitet biti oko 3.000 mesta. On je dodao i da je Partizan produžio ugovor na još godinu dana sa američkim centrom rajanom Bejlijem.

Jedan od najiskusnijih vaterpolista crno-belih Živko Gocić rekao je da je uveren da će Partizan pobediti i da za to imaju i snagu i moć i znanje.

"Sada je Mladost za nas najteži protivnik, a to bih isto rekao i da smo dobili Primorac ili Jug", rekao je Gocić i osvrnuo se na to što Partizan, iako je bio bolje plasirana ekipa, prvi meč igra kod kuće.

"Nije mi baš jasno kako drugi meč ne igramo kod kuće, ali ne tražim alibi. Mladost je dobra ekipa, zna da igra vaterpolo, ali mi idemo na pobedu", dodao je Gocić.

Prvi meč u Beogradu na programu je 26. marta od 19 časova, a ulaznice će biti puštene u prodaju u ponedeljak, po ceni od 350 i 650 dinara.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC