• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan u inat Hrvatima stvara super tim

Odgovor VK Partizan na najave da će biti formirana regionalna liga bez učešća srpskih klubova jeste stvaranje našeg super tima.

 Partizan u inat Hrvatima stvara super tim  Izvor: MONDO

Direktor i trener Partizana Darko i Dejan Udovičić bili su zatečeni novinarskim pitanjem kako komentarišu najave iz Zagreba da će biti stvorena regionalna liga sastavljena samo od hrvatskih, crnogorskih i jednog slovenačkog kluba.

Dejan Udovičić je rekao da je više puta do sada razgovarao sa predstavnicima iz Crne Gore o stvaranju regionalne lige i da su nedavno održani turniru u Kotoru i Beogradu zamišljeni kao uvertira jedne takve lige.

"Nas niko nije zvao, a jedino što mogu je da ponovim stav da se Partizan uvek, sa obe ruke zalaže za zajedničku ligu. Interes Partizana jeste jedna takva liga. Očekujem da me Petar Porobić, trener Jadrana i selektor Crbne Gore obavesti o takvim dogovorima, bez nas, ako ih je bilo", rekao je Dejan Udovičić.

Darko Udovičić je dodao da je Partizan veliko evropsko ime i da je zato zaslužio da se čuje i njegov stav.

Povodom ocene predsednika Hrvatskog vaterpolo saveza Perice Bukića da je učešće Partizana u regionalnoj ligi sada nemoguće zbog političke situacije, Darko Udovičić je primetio da to ne stoji, jer nijedan klub u Beogradu nikada nije imao problema, kao i da su političke tenzije najbezazlenije u vaterpolu.

"Jedini odgovor koji mi imamo na to jeste da stvorimo super tim", rekao je Darko Udovičić, a njegov brat Dejan je dodao "verovatno nas se plaše, pa nas zato i ne zovu".

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC