• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jakšić: Rusi ili Nemci? Svejedno je...

Srpski vaterpolisti će negde posle 21 sat saznati ime rivala sa kojim će igrati u četvrtfinalu, a reprezentativci su sigurni da prolaze u polufinale.

 Nikola Jakšić Rusija ili Njemačka svejedno Izvor: MN PRESS
Nikola Jakšić
Izvor: MN PRESS

Rusija ili Nemačka.

To su imena dva potencijalna rivala sa kojima se Srbija sastaje u četvrtfinalu. Pobednik ovog meča, koji se igra u nedelju od 20.15, imaće težak zadatak da pokuša da "ugrozi" plasman Srbije u polufinale Evropskog prvenstva.

Srbija je do sada u grupi savladala Hrvatsku, Maltu i Francusku, da bi u subotu "pali" i uporni Slovaci u osmini finala. Da ne razmišljaju ni o čemu drugom sem o pobedi, govore i izjave srpskih vaterpolista.

Mladi srpski vaterpolista Nikola Jakšić poručio je u nedelju da je uveren da u četvrtfinalu šampionata Evrope neće doći do iznenađenja, bez obzira da li će rival biti Rusi ili Nemci.

"Ambijent u Areni je fantastičan, hvala navijačima još jednom. Siguran sam da ćemo sutra biti pravi", rekao je Jakšić na konfernciji za medije u Hotelu M.

Golman Branislav Mitrović, takođe, veruje u siguran plasman u polufinale, ali dodaje da je oprez dobrodošao.

"Sad je trenutak da podignemo tenziju, četvrtfinale je uvek jedna od najbitnijih utakmica jer pobedom ideš u borbu za medalje", rekao je Mitrović.

Pomoćni trener Uroš Stevanović izrazio je nadu da u četvrtfinalu neće biti oscilacija kao u prethodna dva meča protiv Francuske i Slovačke.

"Mi smo u principu formu tempirali za startni meč protiv Hrvatske. Znali smo da će posle biti lakše i sada bi trebalo da se dižemo kako dolaze najvažnije utakmice", rekao je on.

Direktor preduzeća "EP - vaterpolo 2016" Darko Udovičić rekao je danas da su organizatori Evropskog prvenstva prezadovoljni dosadašnjom organizacijom i posetom na utakmicama, a tom prilikom govorili se i o eventualnom proširenju kapaciteta "Arene", o čemu više možete pročitati ovde.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC