• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vilander nagradio Noleta: Najbolji si!

Autor mondo.rs

Legendarni teniser, neretko kritičar najboljeg na svetu, uručio je Đokoviću pehar namenjen sportisti godine u izboru Eurosporta.

Šveđanin Mats Vilander, teniska legenda i sadašnji komentator Eurosporta, uručio je ovog ponedeljka godišnju nagradu svoje medijske kuće najboljem na svetu - Novaku Đokoviću.

Nekadašnji osvajač Australijan opena, Rolan Garosa i US Opena predao je srpskom teniseru trofej, zarađen pobedom u trci sa najboljim sportistima sveta - Lionelom Mesijem, Stefom Karijem, Juseinom Boltom...

Vilander, poznat i po tome što neretko kritikuje najboljeg tenisera današnjice, pružio je Đokoviću ruku i predao mu pehar. "Novak je najbolji sportista sveta, u svim sportovima", poručio je.

Pogledajte kako je Nole reagovao:

Watch @djokernole reaction when receiving Eurosport Athlete of the year trophy

A video posted by Eurosport (@eurosport) on

Posle jedne od Vilanderovih kritika izrečenih na svoj račun, Đoković se prošle godine i osvrnuo na svoj odnos sa Šveđaninom.

"Bespotrebno je stvarati neku konfliktu situaciju između Vilandera, mene i bilo koga drugog. Poštujem svačiju odluku da kaže što misli i svačiju slobodu da kaže što misli. On je čovek koji je osvojio sedam grend slem trofeja i apsolutno je kompetentan da govori i zaslužuje da iskaže svoje mišljenje. Komentator je Eurosporta dugi niz godina i može da kaže šta želi. Ja radim svoj posao i imam sasvim korektan odnos s njim van terena. Na terenu sam, pa ne mogu da čujem šta on komentariše šta komentariše", rekao je Novak.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC