• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak potvrdio: Igram Dejvis kup!

Autor mondo.rs

Nakon titula u Dohi i na Australijan Openu, srpski teniser Novak Đoković je u Beogradu gde se priprema za predstojeći turnir u Dubaiju, ali i za meč sa Kazahstanom u Dejvis kupu.

 Novak Đoković će igrati za Srbiju u Dejvis kupu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Lepe vesti za Bogdana Obradovića!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković potvrdio je da će predvoditi Dejvis kup reprezentaciju Srbije u prvom kolu Svetske grupe ovog takmičenja protiv Kazahstana.

"Od 4. do 6. marta igramo protiv Kazahstana. Radujem se što ćemo ponovo da se okupimo u nacionalnom timu. Nadam se punim tribinama, odličnoj atmosferi i još jednoj pobedi Srbije. Svi jedva čekamo taj meč, a i radujemo se što ćemo zaigrati baš u Pioniru. Čini mi se da je ta dvorana idealna za mečeve kao što je ovaj", poručio je Novak.

On se trenutno nalazi u Beogradu gde je trenirao sa 23-godišnjim sunarodnikom Filipom Krajinovićem, dok su sve pod budnim okom pratili članovi stručnog štaba Marjan Vajda i Gebhard Fil Grič.

Sve to u sklopu priprema za predstojeći turnir u Dubaiju, gde juri peti trofej.

"Iskoristio sam priliku dok sam kod kuće da provedem vreme sa porodicom, najbližima, ali i da svakodnevno treniram. Želim maksimalno spreman da dočekam takmičenje u Dubaiju i ništa ne prepuštam slučaju. Drago mi je što mogu da treniram sa našim mladim teniserima, Krajinović je sjajan igrač pred kojim je lepa budućnost. Vredan je, dobro radi, iza njega su povrede, tako da mislim da će pravi rezultati da uslede", rekao je Đoković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC