• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz Teslića u Rio (VIDEO)

Autor mondo.ba

Tatjana Djekanović iz streljačkog kluba Geofon iz Teslića ima šansu da ode na Olimpijske igre u Riju.

  Tatjana Djekanović iz streljačkog kluba Geofon iz Teslića u jeku je priprema za Evropsko prvenstvo u Đeru. Svakodnevno provodi i do četiri sata u streljani svog kluba,kako bi na konitnenalnu smotru otišla što spremnija.

"Imam šnasu da osvojim vajdl kard za Olimpijske igre u Riu. Neću još ništa da pričam,  ali to bi bila idealna prilika, iako sam još mlada", rekala je mlada sportiskinja za ATV.

Ipka, lakše je pogoditi metu nego naći novac za odlazak na takmičenja. Streljaštvo je skup sport. Sama puška košta više od 5.000 maraka, ali najveći problem je ispratiti najveća takmičenja. Snalaze se kaže Tatjana, kako znaju i umiju.

" Mi imamo zelju i kvalitet da idemo na svjetske kupove, ali je problem što nemam finansijskih sredstava. Svjetske kupovi se igraju na četiri različita kontinenta, a mi onda gledamo da bar ispratimo ove što budu u Evropi", kaže Đekanovićeva.

U Streljačkom klubu Geofon  mjesta za trofeje i medalje sve je manje. Ovaj klub ima dugu tradiciju još iz vremena bivše Jugoslavije, dok je danas uz Sarajevo najbolji klub u BIH.

“Mi nastavljamo sa tim dobrim radom, eto sada imamo i Tatjanu Đekaović koja ima sve uslove da dobije poziv na Olimpijske igre. Za vrhunske neke rezultate, ne može samo opština da stoj iza jednog kluba. Država kao država slabo stoji iza tih nekih vrhunskih sportista", kaže Neven Rašić iz SK Geofon.

...
Izvor: YouTube/ATV

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC