• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Posljednja dešavanja u Borcu m:tel ostavila trag"

Autor mondo.ba

Pivot banjalučkog Borca Ratko Nikolić poslije ubjedljviog trijumfa nad Zrinjskim u četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine priznao da su promjene na klupi i svlačionici ostavile traga na ekipu.

Banjalučani su deklasirali mostarski Zrinjski 33:20 (17:14) i stekli ogromnu zalihu pred revanš 30. marta, ali tek u posljednjih 15 minuta utakmice u dvorani O.Š. "Borislav Stanković" u banjalučkom naselju Lazarevo.

Prethodno su se u klubu dogodile "turbulencije" - prihvatanje ostavke trenera Borisa Dvoršeka, kao i otkazi Srđanu Trivundži i Borisu Šekariću, što je prema riječima pivota Ratka Nikolića, ostavilo traga na crveno-plave.

Minut ćutanja za navijača Borca

Prije početka utakmice, prisutni u dvorani su minutom ćutanja odali počast za navijača Borca Srđana Glavaša, koji je preminuo od leukemije u 20. godini.

"Posljednja dešavanja oko kluba su ostavila trag na ekipu, međutim na kraju smo stisli redove i pokazali da smo kvalitetniji od ekipe Zrinjskog. Najbitnije je da se ekipa sad podigne i da se vratimo na pravi put jer svi znamo šta nas očekuje u naredna dva mjeseca. Smatram da su pred nama zanimljivi dani i da će u narednom periodu biti dobrih stvari u Borcu", rekao je Nikolić.

"Velikana iz Gospodske" sinoć je s klupe predvodio Aleksandar Međedović.

"Naš trud i zalaganje bili su evidentni od prve sekunde, ali rezultatsko to nije ispraćeno sve do posljednjih 15 minuta kada je sve došlo na naplatu. Znali smo da smo fizički spremniji i kvalitetniji, ali je to trebalo i dokazati jer se Zrinjski pokazao kao dobar protivnik. Možemo biti zadovoljni rezultatom, imamo dovoljnu prednost pred revanš utakmicu u Mostaru ali ćemo sigurno i tamo ići na pobjedu. Naš konačni cilj se zna, ne želimo samo da prođemo u polufinale već i da osvojimo kup takmičenje", rekao je Međedović, a prenio klupski sajt.

Tagovi

Komentari 8

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vjerni navijač Borca

E moj Nikoliću,zašto ćutiš ko mumija i prećutno podržavaš upravu koja je i za tebe dovela zamjenu.Oni očekuju da odeš,jer si to i najavljivao.Trebao bi imati svoj stav i svoje dostojanstvo.

Veljko

Javnost treba da zna šta misle preostali igrači u Borcu.Zašto ne obavite razgovor sa Ratkom Nikolićem?

Pravda

Ratko Nikolic je veliki igrac i legenda srpskog rukometa, ali se bojim da je mali covjek. Trebao je podici igrace na noge i svojim stavom pokazati da se protivi otkazu Trivundzi i Sekaricu.

Zlatko

Uprava je dovela Dvoršeka koji je rastočio Borac.Sada isti Branković i Umićević nastavljaju.Pa kad su oni imali šta sa Borcem?Taj Branković je nešto malo igrao u Kosigu,Prijedoru i koliko znam Željezničaru.Samo slijepi ne vide da su to najveći zlotvori koji su mogli doći u Borac.Ali kako su zaslužili tako će im Bog vratiti.

Nemanja

Pa Ratko-pobogu brate,zar i ti ne smiješ progovoriti i reći pravo stanje stvari?Ovo je da normalan ne povjeruje...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC