• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šarapova "reternirala" Nadalu?

Autor mondo.rs

Marija Šarapova raspisala se na svojoj Facebook stranici, a mnogi smatraju da je uzvratila Nadalu: "Bar nisam morala da se pretvaram da sam povređena, kako bih izbegavala testiranje".


Teniski svet je šokiran posle priznanja Ruskinje Marije Šarapove da je uzimala zabranjeni lek zbog čega je "pala" na doping testu tokom Australijan opena.

Veliki broj tenisera i teniserki pružila je podršku Šarapovoj, ali ima i onih koji smatraju da ona treba da snosi posledice za svoj postupak. Jedan od njih je Rafael Nadal.

Šarapova je na svojoj Facebook stranici  napisala opširno obrazloženje o svemu, a jednu rečenicu, mnogi tumače kao njen "ritern" Nadalu.

"Nisam uzimala taj lek svaki dan, već tačno onako kako mi ga je lekar propisao... Ponosna sam na svaki meč koji sam odigrala. Uvek sam bila iskrena, nikad se nisam krila. Nisam se ni pretvarala da sam povređena samo da bih prikrila istinu o rezultatima doping testa", napisala je Šarapova.

Upravo ova poslednja rečenica protumačena je kao njen odgovor Nadalu.

U prilog tim teorijama je i ranija izjava bivše francuske ministarke sporta Roselin Bašelo da je Španac 2013. godine lažirao povredu dugu sedam meseci, jer je uhvaćen u korišćenju dopinga.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC