• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

INDIJAN VELS: Ana čeka Jelenu

Prvi nosilac turnira, Ana Ivanović bez većih problema preslišala je u četvrtfinalu Ruskinju Veru Zvonarevu sa 2:0 (6:1, 6:4).

 INDIJAN VELS: Ana čeka Jelenu  Izvor: MONDO

Ana je u polufinalu, čeka se Jelena. Prvi nosilac turnira, Ana Ivanović bez većih problema preslišala je Ruskinju Veru Zvonarevu sa 2:0 (6:1, 6:4), tako da sada očekuje protivnicu u borbi za finale Mastersa u Indijan Velsu.

Protivnica bi mogla da joj bude upravo Jelena Janković (3), ukoliko u poslednjem četvrtfinalu u četvrtak kasno uveče (ili petak rano ujutru) pobedi 24. nosioca Lindzi Devenport.

Ivanovićeva je furiozno počela meč. U prvom setu prosto je oduvala Zvonarevu, 21. igračicu sveta i 12. nosioca, za svega 24 minuta. U tom periodu, Ana je osvojila 12 od 15 poena na ubačen prvi servis i realizovane dve od pet brejk lopti.

U drugom setu, bilo je nešto teže savladati Zvonarevu. Beogradjanka se i malo opustila, nije bila toliko sigurna na svoj servis, tako da je rivalka uspela čak da napravi i jedan brejk. Medjutim, Ivanovićeva je ubrzo uzvratila, a kod rezultata 4:4 napravila još jedan, tako da je meč završila sigurnom igrom na svoj servi sa 6:4 u drugom setu.

Duel na centralnom terenu trajao je sat i osam minuta.

Drugi polufinalni par poznat je od ranije i čine ga Ruskinje (2) Svetlana Kuznjecova i (4) Marija Šarapova. Prva je izbacila (10) Anješku Radvansku sa 6:2, 6:4, a druga aktuelnu šampionku Ki Biskejna iz 2007. godine, (6) Danijelu Hantukovu sa 7:6, 6:1.

Šarapova je i dalje neporažena u 2008. godini.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC