• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Branković za MONDO: Borac već ima trenera!

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Uprkos pisanju pojedinih banjalučkih medija da bi Zoran Dokić u toku sedmice trebalo da preuzme kormilo bh. šampiona, direktor Borca m:tel Vladimir Branković potvrdio je MONDU da se to neće desiti.

 Vladimir Branković: Aleksandar Međedović, za sada, trener Borca m:tel Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Od odlaska Borisa Dvoršeka sa klupe RK Borca m:tel početkom marta, kormilarsku palicu preuzeo je njegov dotadašnji pomoćnik Aleksandar Međedović, koji u paru sa savjetnikom Nebojšom Golićem priprema ekipu za odbranu duple krune u BiH.

Iako su pojedini banjalučki mediji prenijeli informaciju da će u toku sedmice aktuelni trener Dervente Zoran Dokić preuzeti crveno-plave, direktor banjalučkog velikana Vladimir Branković istakao je za MONDO da se to, bar za sada, neće desiti.

"Nigdje ne žurimo. Imamo kvalitetan trenerski tandem, a iako to nije trajno rješenje, ne želimo nigdje da se zalijećemo", rekao je Branković.

Uoči nastavka borbi u bh. prvenstvu i Kupu BiH, Banjalučane predstojećeg vikenda očekuje nastup na drugom Svesrpskom Kupu u Novom Sadu, gdje će osim crveno-plavih učestvovati domaćin Vojvodina, Spartak Vojput iz Subotice i Prijedor.

"Za vikend nas očekuje nastup na Svesrpskom kupu, a kada to prođe, vidjećemo kako i šta dalje. Danas je održana sjednica komisije za izbor trenera, na kojoj je bilo razgovora o treneru, ali nismo donijeli nikakvu konkretnu odluku. Bilo je riječi i o Dokiću, ali za sada Međedović je trener Borca m:tel. Medi i Golić rade perfektno svoj posao i to je trenutno najvažnije", poručio je direktor crveno-plavih.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Branković je potvrdio da, ukoliko i dođe do promjene trenera, Međedović ostaje u klubu i radiće kao pomoćnik glavnom treneru.

"Kad god je Borcu bilo najpotrebnije, Međedović je bio tu. Uvijek je bio korektan prema klubu i nema razloga za nekim promjenama i ako se desi da dođe novi trener", istakao je Branković.

Borac m:tel će u polufinalu u subotu od 20 časova odmjeriti snage sa Subotičanima, dok dva časa ranije igraju Vojvodina i Prijedor.

"Osim Mirka Mikića, koji je iznenada morao na operaciju, svi igrači su zdravi i spremni, željni da u Banjaluku donesu trofej Svesrpskog kupa", zaključio je direktor Borca m:tel Vladimir Branković.

Nakon turnira u Novom Sadu, Banjalučane 30. marta očekuje revanš meč četvrtfinala Kupa BiH u Mostaru, gdje će braniti 13 golova prednosti iz prvog meča protiv Zrinjskog u "Boriku" (33:20).

Komentari 15

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milijana

Ako ovaj bradonja donese trofej iz Novog Sada-daću mu sve što želi.Bojim se da mu se želja neće ispuniti.

Milana

DA NIJE ŽALOSNO-BILO BI SMIJEŠNO.KOME I ŠTA OVAJ PRIČA?

NAVIJAČI BORCA

KAD VEĆ NEZNAŠ ŠTA RADIŠ, EVO TI NAJDOBRONAMJERNIJI SAVJET:PODNESI NEOPOZIVU OSTAVKU ZA TVOJE DOBRO I DOBRO ZA R.K. "BORAC".

Нинослава

Постоји ли ико ко разумије шта овај прича? Те имају тренета-те траже тренера?!

Дурић Милан

ОВАЈ НЕЗНА ШТА ЗБОРИ.КАЖЕ ДА ИМАЈУ ТРЕНЕРА А ИСТОВРЕМЕНО ТРАЖЕ ТРЕНЕРА!?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC