• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Huligani prekinuli futsal derbi u Zagrebu (VIDEO)

Autor mondo.rs

Navijači Futsal Dinama razbili glavu golmanu Nacionala i vređali srpske igrače u protivničkom timu.

 Bed Blu Bojsi prekinuli futsal derbi u Zagrebu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Derbi hrvatskog prvenstva u futsalu između zagrebačkih timova Futsal Dinamo i Nacional prekinut je na poluvremenu zbog tuče i vređanja igrača, prenose "Večernje novosti".

Taj list prenosi da su ozloglašeni navijači Dinama, "Bed Blu Bojsi", utrčali u teren i razbili glavu golmanu gostiju Ivanu Pavliću.

Srpskim fudbalerima u dresu Nacionala (prema podacima sa zvaničnog klupskog sajta, to su reprezentativac Mladen Kocić - na slici - i Borko Surudžić) uzvikivali su dobro poznate šovinističke parole, kao što je "Srbe na vrbe".

Trener Nacionala povukao je ekipu u svlačionicu, a policija zatvorila Drugu dvoranu Doma sportova, u kojoj je bilo oko 1.500 gledalaca, kako bi sprovela istragu i privela huligane.

Zagrebački "Večernji list" piše da su povod incidenta interni problemi u hrvatskom fudbalu, odnosno podrška Nacionala klubu "Tommy" iz Splita u sukobu sa Hrvatskim nogometnim savezom.

Nacional je na svojoj Facebook stranici postavio snimak nemilih scena, doduše, zabeležen sa drugog kraja dvorane, tako da ne može najjasnije da se vidi šta se događalo, ali se itekako čuju skandiranja i komentari šokiranih gledalaca, koji osuđuju nasilje na sportskim priredbama.

Video napada

Posted by Nacional Zagreb FC on Wednesday, March 30, 2016



"Bed Blu Bojsi" pre dve godine su preuzeli rukovođenje Futsal Dinamom, na čijim utakmicama se okupljaju i navijaju za "modre", s obzirom na to da je sukob sa Zdravkom Mamićem mnoge od njih udaljio sa tribina stadiona Maksimir.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC