• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak lagano do polufinala

Autor mondo.rs

Đoković, uprkos tome što je tražio pomoć lekara, ubedljivo savladao Berdiha i stigao na dva koraka od trofeja na mastersu u Majamiju

Novak Đoković se zagrejao i iz meča u meč deluje sve sigurnije na turniru u Majamiju.

Najbolji teniser sveta u četvrtfinalu je bio ubedljiv protiv Tomaša Berdiha, koga je savladao rezultatom 6:3, 6:3.

Uprkos tome što je zatražio medicinski tajm-aut sredinom drugog seta, prvi reket sveta rešio je meč u svoju korist posle 100 minuta igre i stigao na dva koraka od odbrana trofeja na mastersu u Majamiju.

On će u šestom uzastopnom polufinalu na Floridi igrati protiv Belgijanca Davida Gofana, koji je prvi put obezbedio plasman među četvoricom najboljih u Majamiju.

Iako je delovalo da bi za razliku od nekih prethodnih duela Berdih ovog puta mogao da "pokaže zube" Đokoviću, vrlo brzo postalo je jasno da taj film nećemo gledati u Majamiju. Čeh je na startu meča uspeo odmah da odgovori srpskom tenisu na brejk, kada je izgledalo da se "zakuvava", ali je Đoković brzo "postavio stvari na pravo mesto".

Već u četvrtom gemu stigao je do drugog brejka i tu prednost više nije ispustio. U nastavku je bio još ubedljiviji, iako je izgkledalo da bi moglo da bude problema, jer je prvi reket sveta zatražio pomoć lekara. Polovinom drugog seta posle masaže donjeg dela leđa Đoković je nastavio istim putem kojim je išao i posle oduzimanja prvog servisa rivalu u tom delu igre, a do kraja je uspeo još jednom to da učini.

Đoković
Izvor: YouTube

Lako i ubedljivo stigao je polufinala sa 15. igračem sveta, Davidom Gofanom, koji je ranije eliminisao Žila Simona - 3:6, 6:2, 6:1.

Đoković protiv Gofana ima perfektan skor - 3:0. Poslednji put sa 15. igračem sveta igrao je prošle godine na mastersu u Sinsinatiju i tada je trijumfovao rezultatom 6:4, 2:6, 6:3.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC