• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bijeljinski Libero na finalnom turniru Lige RS

Autor SRNA

Novoformirani Odbojkaški klub Libero iz Bijeljine obezbijedio je učešće na finalnom turniru Odbojkaške lige Republike Srpske, koji će biti održan u maju.

Predsjednik bijeljinskog kluba Jovan Kvrgić je naveo da je riječ o kadetskoj ekipi, do 18 godina, koji su ostvarili svih šest pobjeda u prvih šest kola ovog takmičenja.

Kvrgić je rekao da je klub sa radom počeo polovinom prošle godine i da im je prioritet rad sa mlađim uzrasnim kategorijama.

"Trenutno u našem klubu školu odbojke pohađa oko 150 djevojčica i dječaka", rekao je Kvrgić i podsjetio da su odmah nakon formiranja stigli i prvi zvanični uspjesi.

U okviru Sportskih igara mladih, pionirska selekcija osvojila je srebrnu medalju na nivou BiH. Ista selekcija je na tradicionalnom međunarodnom novogodišnjem festivalu odbojke u Novom Sadu stigla do polufinalne grupe.

Prema njegovim riječima, pioniri, do 16 godina, su dosad deklasirali sve protivnike, i po svemu dosad viđenom, ova generacija najveći je favorit za šampionsku titulu Republike Srpske.

Osnivač kluba i prvi trener Bojan Kvrgić rekao je da su ovog vikenda odbojkaši Libera starosti od 15 do 18 godina odigrali i prvu seniorsku utakmicu u okviru Kupa Republike Srpske, i pobijedili ekipu iz Prve lige Republike Srpske.

"Do kraja ove godine, siguran sam da ćemo u barem dvije uzrasne kategorije uzeti medalje na nivou BiH. To je naš jedini način borbe. Naše je da radimo, a valjda će jednom neko od nadležnih uočiti kvalitet", rekao je Kvrgić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC