• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čavić: Hvala svima na podršci

Milorad Čavić, evropski prvak na 50 metara delfin, nije komentarisao odluku LEN da ga isključi sa prvenstva Evrope u Ajndhovenu

 Čavić: Hvala svima na podršci Izvor: MONDO

Srpski reprezentativac Milorad Čavić, koji je odlukom Panela za disciplinska pitanja i sporove Evropske plivačke federacije (LEN) isključen sa 29. kontinentalnog prvenstva u Ajndhovenu, zahvalio se svima na podršci kratkom izjavom na svom internet sajtu.

"LEN je odlučio da me suspenduje i kazni moju federaciju. Stvari nisu išle kako sam se nadao i žalim što neću biti u mogućnosti da uradim nešto veliko u trci na 100 metara delfin, pošto znam da bih to mogao", napisao je Čavić na engleskom jeziku.

"Vreme je da ovo ostavim iza sebe i okrenem se sledećem velikom takmičenju. Želim da se koncentrišem na Olimpijske igre i dam sve od sebe u završnim pripremama za Peking", najavio je novi prvak Evrope i evropski rekorder na 50 metara delfin.

Čavić je suspendovan zbog majice "Kosovo je Srbija", u kojoj se pojavio na stazi uoči trke, a potom i na pobedničkom postolju, kada je u sredu uveče primio zlatnu medalju i slušao srpsku himnu.

Disciplinski organ LEN konstatovao je u petak da takvo njegovo ponašanje predstavlja "čist politički potez" i "kršenje Kodeksa bezbednosti na takmičenjima u organizaciji LEN".

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC