• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rafin preokret protiv Mareja za 100. finale!

Autor mondo.rs

U meču u kome je viđeno dosta nervoze na obe strane, Rafael Nadal je uspeo da savlada Endija Mareja i izbori novo finale u Monte Karlu. U drugom polufinalu igraju Conga i Monfis.

Nadal je i dalje moćan na šljaci!

Španski teniser uspeo je da preokrene rezultat protiv Endija Mareja, koji je ponovo bio vrlo nervozan u važnim trenucima i često je komunicirao sa sudijama, te da slavi i plasira se u finale turnira u Monte Karlu gde će igrati za svoj deveti trofej.

On je od britanskog tenisera izgubio prvi set, ali onda prezentovao znatno bolju igru i još jednom pokazao da je fantastičan na svojoj omiljenoj podlozi i dobio je Mareja 2:1, po setovima je bilo 2:6, 6:4, 6:2!

Marej je bolje počeo meč i u gemu, koji se ispostavio kao najkraći u meču koji je trajao skoro tri sata, pa je sa četiri vezana gema u finišu seta osvojio prvi set. Drugi set je počeo sa po jednim izgubljenim servisom na obe strane, ali je Nadal do kraja seta uspeo da još jednu prejk šansu pretvori u osvojeni gem.

U poslednjem setu Marej je svoj servis izgubio dva puta, a petu meč loptu Nadal je konačno iskoristio.

Meč je obeležilo i konstantno svađanje Mareja sa glavnim sudijom, koji ga je opomenuo zbog odugovlačenja i zbog načina na koji je razgovarao sa njim, a Britanac je bio i nervozan kada je Nadal tražio medicinsku pomoć, a potom, po Marejevom mišljenju - kasno odustao od nje, na šta je prokomentarisao "Neverovatno je šta se dopušta ovom čoveku".

Ovo će biti 100. finale u karijeri za Rafu Nadala, a deseto u Monte Karlu, a u finalu ga čeka bolji iz duela Monfis - Conga.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC