• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marej (ne) dolazi u Beograd

Autor mondo.rs

Najbolji teniser Velike Britanije nije siguran da li će zaigrati na Tašu protiv Srbije u četvrtfinalu Dejvis kupa zbog šljake za koju se opredelio domaćin

Tašmajdan će biti spreman da u julu ugosti najbolje tenisere Velike Britanije na meču protiv Srbije u četvrtfinalu Dejvis kupa, ali je pitanje da li će najbolji igrači te dve selekcije Endi Marej i Novak Đoković predvoditi svoje timove na duelu u Beogradu.

Marej, koji je prošle godine Britance posle više decenija doveo do "salatare", izjavio je da nije siguran da li će učestvovati na tom meču.

On je istakao da problem može da predstavlja to što će se četvrtfinalni duel u Beogradu igrati na šljaci, samo pet dana posle vimbldonske trave, pa nije siguran da li bi ta promena podloge mogla da utiče na njegova leđa.

"Moraću da vidim kako će stvari teći narednih nekoliko meseci. U narednom periodu biće mnogo promena podloga u kratkom vremenskom roku, a to povećava šanse za povrede. Nikad se ne zna kako će to uticati na moje telo", izjavio je za britanske medije Marej.

On nije krio da ga je iznenadilo to što su Srbi izabrali šljaku kao podlogu.

"To je malo iznenađenje za mene. Moram da se postaram da moje telo pretrpi što manje opterećenja tokom leta i da Olimpijske igre dočekam zdrav i spreman. Te promene podloge zaista mogu biti komplikovane", naglasio je Marej.

Duel između Srbije i Velike Britanije u četvrtfinalu Dejvis kupa na programu je od 15. do 17. jula u Beogradu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC