• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Niko Rozberg - 100 od 100!

Autor mondo.rs

Nemački vozač Niko Rozberg slavio i na četvrtoj trci od početka šampionata. Nesreća Fetela i podijum Hamiltona, uprkos lošoj startnoj poziciji.

100 od 100!

Nemački vozač Niko Rozberg nije mogao bolje da počne sezonu. Na četvrtoj trci u ovoj godini - on je ostvario i svoju četvrtu pobedu, pa je pred publikom u Sočiju (Rusija) proslavio i svoj stoti bod. To je njegova ukupno 18. pobeda u karijeri...

Računajući i prošlu sezonu, Rozberg je vezao sedam pobeda, a danas je pobedio za jedan sat, 32 minuta i 41 sekundu. On je tako ostvario 18. pobedu u karijeri.

Drugo mesto zauzeo je aktuelni svetski šampion Luis Hamilton iz Mercedesa sa zaostatkom od 25,022 sekunde, a treći je vozač Ferarija Kimi Raikonen sa 31,998 sekundi zaostatka.

Četvrto i peto mesto zauzeli su vozači Vilijamsa Valteri Botas i Felipe Masa, a šesti je bio Fernando Alonso iz Meklarena. Bodove su još osvojili Kevin Magnusen iz Renoa, Roman Grožan iz Hasa, vozač Fors Indije Serhio Peres i Dženson Baton iz Meklarena.

Naredna trka u šampionatu vozi se 15. maja u Katalunji za Veliku nagradu Španije.

Bodovni poredak posle četiri trke izgleda ovako: Rozberg (Mercedes) 100, Hamilton (Mercedes) 57, Raikonen (Ferari) 43, Rikjardo (Red Bul) 36, Fetel (Ferari) 33, Masa (Vilijams 32), Grožan (Has) 22, Kvjat (Red Bul) 21, Botas (Vilijams) 19, Verstapen (Toro Roso) 13...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC