• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federeru polufinale na poklon, Fiš "upecao" Nalbandijana

U polufinalu Indijan Velsa igraće Amerikanac Mardi Fiš i prvi reket sveta Rože Federer, koji je četvrtfinale dobio bez borbe.

 Federeru polufinale na poklon, Fiš "upecao" Nalbandijana Izvor: MONDO

Najbolji teniser planete Rože Federer bukvalno se prošetao do polufinala turnira u Indijan Velsu, jer mu je Nemac Tomi Has predao četvrtfinalni duel "parforfe".

Has je zbog infekcije sinusa doneo neočekivanu odluku i omogućio trostrukom šampionu turnira u Indijan Velsu da u polufinale uđe mnogo svežiji od rivala.

"Veoma mi je žao što sam morao da predam meč. Ove sezone igram najbolji tenis u karijeri i želeo sam da se sastanem sa Federerom. Ipak, zdravstveni problemi su me omeli, ali bez obzira na sve, nadam se da će te ovog vikenda uživati u odličnom tenisu. Obećavam da ću doći ovde i naredne godine", obratio se pismeno Has publici.

Odlični Švajcarac će u polufinalu igrati protiv Amerikanca Mardija Fiša. Ljubimac domaće publike je u drugom četvrtfinalnom duelu vojevao žestoku bitku sa Davidom Nalbandijanom i na kraju dobio rezultatom 2:1, po setovima 6:3, 6:7, 7:6.

Nakon što je "upecao" Argentinca, Fiš je stigao do jedne od najvrednijih pobeda u karijeri i postao jedini igrač među četvoricom najboljih, koji nije nosilac.

Drugi polufinalni par čine treći i drugi teniser sveta, Novak Đoković i Rafael Nadal, koji će u subotu uveče otvoriti bitku za ulazak u finale od 21 čas po našem vremenu.

Nadal i Nole, prošlogodišnji finalisti turnira u Indijan Velsu, do sada su odigrali osam mečeva, a Španac vodi sa 6:2.

Zanimljivo je da su se njih dvojica čak sedam puta sastali u toku prošle godine, a Đoković je slavio na Masters turnirima u Majamiju i Kanadi, dok je Rafa bio bolji u Indijan Velsu, Rimu, na Rolan Garosu i Vimbldonu, kao i finalnom Mastersu u Šangaju.

Federer i Fiš trebalo bi da izađu na teren oko 23 sata po našem vremenu.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC