• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve je spremno za "Nektar Fun Run"

Autor mondo.ba

Nektar vas poziva da učestvujete u trci zadovoljstva "Nektar Fun Run", koja će se održati uporedo sa 2. polumaratonom na Trgu Krajine u nedjelju, 08. maja sa početkom u 9 sati.

Trku zadovoljstva, dužine 3 km, mogu da trče svi Banjalučani i gosti našeg grada, koji nisu profesionalni sportisti, a vole sport i rekreaciju.

Banjalučka pivara je generalni sponzor trke “Nektar Fun Run”, a u nedjelju će se održati i drugi banjalučki polumaraton, kao i štafetni polumaraton. Na taj dan, Banja Luka će biti centar sporta ali i centar dobre, pozitivne energije, druženja na otvorenom, te brojnih drugih popratnih kulturno - zabavnih i muzičkih manifestacija.

"Cilj nam je da ovaj sportski događaj, u godinama koje dolaze, postane nezaobilazan datum na mapi sportskog i društvenog života Banjaluke, ali i najljepši mogući vid promocije aktivnog i zdravog života lokalne zajednice", saopšteno je iz ove kompanije.

"Nektar Fun Run" i banjalučki polumaraton ujedno su i prilika da se na najljepši mogući način promoviše naš grad i turistički potencijali, a ujedno i da se utiče na rast lokalne ekonomije i cjelokupne privrede.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC