• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"DOBOJ OPEN 2016": Dančević prvi nosilac

Autori mondo.ba Autori SRNA

Kanadski teniser srpskog porijekla Frank Dančević prvi je nosilac na ITF turniru u Doboju, koji počinje danas u organizaciji Teniskog kluba Doboj.

U Doboju danas počinje jubilarni 10. Međunarodni muški "ITF fjučers" turnir u tenisu "Doboj open 2016", u okviru kojeg će do 15. maja nastupiti 32 takmičara.

Predsjednik Teniskog kluba Doboj Miodrag Marković rekao je na konferenciji za novinare da je nagradni fond turnira 10.000 dolara, pobjedniku će pripasti novčana nagrada od 1.300 dolara i 18 ATP bodova.

Pokrovitelji turnira su Vlada Republike Srpske i gradonačenik Doboja, a nagradni Fond "Doboj opena" je 10.000 dolara. Supervizor turnira Vladimir Erg je istakao da odlukom Muđnarodne teniske federacije, od naredne godine nagradni fond povećan je na 15.000 dolara.

Marković je naveo da će na turniru igrati 32 tenisera, 20 na osnovu ranga, četiri na osnovu pozivnice organizatora i osam najboljih kvalifikanata.

Prvi nosilac je Kanađanin srpskog porijekla Frank Dančević, trenutno 320. na ATP listi, koji je 2007. godine bio 65. teniser svijeta.

Na turniru nastupaju takmičari iz 22 zemlje, između ostalih, iz Kanade, Australije, Japana, Brazila. Finalni susreti odigravaju se u subotu za parove i u nedjelju pojedinačno.

Turnir će se igrati na devet terena.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC