• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac predao i trofej Kupa BiH

Autor mondo.ba

Poslije gubljenja šampionske titule RK Borac ostao je i bez trofeja u Kupu BiH.

Rukometaši Borca m:tel nisu odbranili trofej namijenjen pobjedniku Kupa BiH pošto su u polufinalnu poraženi od Izviđača 35:32.

Rukometaši Izviđača po treći put ove sezone savladali su Borac i plasirali se u finale Kupa BiH u kojem će igrati protiv Vogošće koja je ranije savladala Bosnu iz Visokog rezultatom 27:24.

Na poluvremenu su novi šampioni BiH imali četiri gola prednosti, bilo je 18:14, a u posljednjih deset minuta ušli su sa "plus 6" - 30:24.

Ekipa Aleksandra Međedovića nije uspjela da u finišu stigne do preokreta i izviđač je zasluženo stigao do pobjede 35:32.

Najeefikasniji u ekipi Izviđača bili su Šarac sa sedam i Hrstić i Grbavac sa po šest golova, dok su kod Borca po šest golova postigli Nikolić i Dumenčić.

Šarac sa sedam pogodaka i Hrstić i Grbavac sa po šest predvodili su Ljubušake do pobjede. Kod Banjalučana najefikasniji su bili Dumenčić i Ninković sa po šest pogodaka.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/foto-izvidac-preko-borca-finala-kupa-bih/

Finale Kupa BiH u kojem igraju Izviđač i Vogošća na rasporedu je u nedjelju u 15.30 u dvorani u Vogošći.

Tagovi

Komentari 20

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

vuja car

Gospodo iz VELIKANA, procitajte izjavu PRAVOG GOSPODINA VESELINA VUJOVICA u Jutarnjem listu ,i shvaticete kako je rukomet jedna vrlo jednostavna stvar ali za uspjeh u tom sportu treba imati m... do koljena.Srecni smo nas nekoliko sto nas istjeraste pre pocetka ove bruke.

RUKOMET

Pa sta kmecite vise...niste vi predodredjeni za titule...sve ima kraj i pocetak... Osim toga jucer sam bila na utakmici...nijednog Banjalucanina ne vidjeh na tribini a jutros svi junaci...

KOLEKTIVNA OSTAVKA UPRAVE

Ni kup RS nećemo osvojiti sa ovim strucnjacima Ove godine koji god su potez napravili bio je promasaj Svjesno se ide u unistavanje kluba. Definitivno je cilj poslovni prostori kluba. Pljacka je u toku. I oni koji su podrzavali ove nisu vise sigurni u to sto rade. Krasno cemo proslaviti ove godine evropske jubileje. Bez titule, bez kupa, bez SEHA, bez dobojskog turnira,bez Evrope Jer je suludo tamo ici sa ovom ekipom. Iduce godine od Cazina do Nevesinja... Na sve ove brljezgarije samo su se 2 do 3 covjeka u gradu oglasila i upozorila na sve gluposti. Niko vise.U novinama najcrnja cenzura ni u vrijeme komunizma nije bilo tako. Zato i jesmo tu gdje jesmo i vjerovatno smo to i zasluzili.

Brazda

Nastavljamo gdje smo stali....sledeće godine RK Krupa će vratiti ugled i ponos banjalučkog velikana iz Gospodske ....."selo na čelo" će se prolamati iz grla banjalučana u Hramu gradskog sporta

Orac

@Brazda svaka cast

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC