• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac sa mladim nadama na Kupu RS

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

RK Borac sa ekipom popunjenom kadetima igraće završni turnir Kupa RS. Crveno-plavi bez srednjeg beka u Doboju.

U subotu i nedjelju igra se završni turnir Kupa RS za rukometaše, a u polufinalu će se sastati domaćin Sloga i banjalučki Borac m:tel , te Derventa i Kozara iz Kozarske Dubice.

Banjalučani će nastupiti u kombinovanom sastavu pošto je nekoliko prvotimaca kojima su istekli ugovori već napustilo klub.

Trener Borca Aleksandar Međedović neće moći da računa na Davorina Vujovića, Nikolu Miloševića, Tibora Ivaniševića, Stefana Jankovića i Ivana Dumenčića.

Plan je bio da se ekipa popuni juniorima, međutim zbog odigravanja završnice juniorskog prvenstva BiH u Ljubuškom, koje je na rasporedu takođe ovog vikenda, ekipi je priključeno nekoliko kadeta.

“Golman Hušić iz naše druge ekipe će biti drugi golman, a u ekipi će biti tri kadeta, Knežević, Medaković i Lukić”, rekao je Međedović.

Najveći problem strateg Borca imaće na mjestu srednjeg beka, jer su i Janković i Dumenčić napustili klub po isteku ugovora.

Talentovani junior Srđan Mijatović koji je već nastupao za prvu ekipu na nekoliko utakmica odsutan je zbog privatnih obaveza, a iskusni Srđan Trivundža više nije dio ekipe, nakon što mu je uprava uručila otkaz.

“Da, imamo problem na toj poziciji, ali probaćemo nešto da iskombinujemo, pokušaćemo nešto novo”, rekao je Međedović.

Prvi polufinalni meč Derventa - Kozara na rasporedu je u subotu od 18 časova, a Borac i Sloga igraju u 20 časova.

Tagovi

Komentari 7

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ljepota božija

E moj Borac na šta sio pao i šta si dočekao.Ovakav sunovrat se ne pamti u istoriji postojanja.Hoće li iko biti odgovoran ili je to i bio cilj?

bole

Fino,fino...sad jos ova djeca da se ispovredjuju i onda ih posaljite roditeljima neka se bore sa njima...gde vam je Cosic,srednji bek,njemu nije istekao ugovor,ali se ne svidja susteru i bradonji...treneru.treneru ,neka te sramota,to je tvoj igrac...

Podmladjivanje

Brankovic i Umicevic od brojnih nebuloza koje su izrekli i najavili, zavrsice ovu katastrofalnu sezonu i bez Kupa RS. Zanimljivo ce biti cuti njihove ciljeve u narednoj sezoni. Podmladjivanje, domaci treneri, osvajanje titule prvaka...

Borac

@Podmladjivanje Brankovic je stari radikal i laganje mu nije problem. Steta je sto se zadesio u rukometnom velikanu. Vratili su klub decenijama u nazad a dugovi se povecavaju. Sramota!!!

Vlado Štencl

Ode Borac kao i Bjelovar.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC