• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hamiltonu prija i Kanada, 53. put je najbrži

Autor mondo.rs

Pobednik trke u Monte Karlu startovaće sa prve pozicije u trci za Veliku nagradu Kanade. Luis Hamilton iza sebe ostavio Nika Rozberga i Sebastijana Fetela.

Četvrta u sezoni, a 53. u karijeri!

Vozač Mercedesa Britanac Luis Hamilton startovaće sa prve pozicije u trci za Veliku nagradu Kanade, pošto je danas u kvalifikacijama ostvario najbrže vreme. On je najbrži krug na stazi "Žil Vilnev" u kvalifikacijama odvezao za jedan minut, 12 sekundi i 812 hiljaditih delova sekunde.

Nije najbolje počeo sezonu, ali je na poslednjoj trci u Monte Karlu "najavio" bolje dane. Za svoju petu "pol" poziciju na Velikoj nagradi Kanade morao je dobro da se pomuči, ali je iza sebe ostavio klupskog kolegu i vodećeg u generalnom plasmanu Nika Rozberga.

Nemac je bio sporiji samo 62 stotinke...

Međutim, za razliku od nekih prethodnih trka, ovoga puta smo mogli videti da su obojica bila nasmejana, pa da li je u pitanju "privremeno zakopavanje sekira" ili su fotografi sasvim slučajno "ulovili" te momente, već ćemo videti u nedelju.

Treće vreme u kvalifikacijama ostvario je Nemac Sebastijan Fetel iz Ferarija, a iza njega naći će se Australijanac Danijel Rikardo iz Red Bula. Mladi Holanđanin Maks Verstapen će na sutrašnjoj trci startovati sa pete pozicije, dok će Kimi Raikonen iz Ferarija trku početi sa šestog mesta.

U prvih deset našli su se još Valteri Botas i Felipe Masa iz Vilijamsa, Niko Hilkenberg iz Fors Indije i vozač Meklarena Fernando Alonso.

Trka za Veliku nagradu Kanade na stazi "Žil Vilnev" startovaće sutra u 20.00.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC