• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tepavčević ispao, kraj EP za Srbe

Mladen Tepavčević poražen u "rasplivavanju" na 50 metara prsno od Ukrajinca Igora Borisika, Najdanovska i Siljevski bez polufinala.

 Tepavčević ispao, kraj EP za Srbe Izvor: MONDO

Evropsko prvenstvo u plivanju, koje se završava u nedelju uveče u Ajndhovenu, za reprezentaciju Srbije je okončano posle kvalifikacionih trka poslednjeg dana.

Mladen Tepavčević nije uspeo da se plasira u finale na 50 metara prsnim stilom, dok Miroslava Najdanovska i Radovan Siljevski nisu prebrodili ni kvalifikacije na 50 metara slobodnim stilom.

Tepavčević je u "rasplivavanju" za finale bio sporiji od ukrajinskog takmičara Igora Borisika. Oni su u subotu ostvarili identično vreme (28,32 sekunde) i podelili osmo mesto, da bi Ukrajinac dan kasnije pobedio u dodatnoj trci dvojice plivača!

Najdanovska je u konkurenciji 48 plivačica zabeležila 22. vreme. Ona je preplivala bazen za 26,08 sekundi, što je za pet stotrinki slabije od rezultata kojim se plasirala na prvenstvo Evrope (26,03).

Siljevski je trku završio u vremenu 23,63 sekunde i podbacio za 26 stotinki u odnosu na vreme postignuto pre EP. On je zauzeo 42. mesto u konkurenciji 56 takmičara.

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC